sevdecimmm hayırlı pazarlar nasılsın?? hamile kalmışsın canımm ay nasıl şoklardayım yemin ederim gözlerim doldu allahımm yüzüne güldü sonunda, rabbim nasip etti demek. sağ salim kucağına almayıda gösterir inşallah.. ay durun yahuu bende son halaycı olayım balim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
süper ya.... kızlar bende yarın bidaha dişçiye gidicem kanal yapılacak + 2 dolgu dayanamazsınız dediler hepsinin 1 günde bitmesine ancak 1 kanal ve 1 dolgu yapabileceklerini söylediler. ay ya birkiden nereye uğradığımı şaşırdım inanınki. şiddetli ağrı sonucu neler neler çıkardılar başıma
((bunalıma girdim resmen biyandan ağlıyorum bebeğime kavuşamadım diye ne beklerken ne yaşadım.dün kuaföre gittim saçlarımı düz renge boyattırdım.kendimi biras olsun iyi hissettim.
narcım sanada geçmiş olsun sanada. kanallık durum varmıymış neyaptılar son durum nedir. allah yardımcımız olsun. bu arada anlayamadım pek tedaviyemi başladınız? ikimizmi kaldık rancım :)) allahım bizede hyırlı zamanda nasip eder inşallah..
ranacım ohh ciciler alınmaya devam ediyor çok tatlılar maşallah.
yıldızcımm sen nasılsın. demir bebiş nasıl uslandımı biras sıpa? :))dış buğdayı hikayesini pek bilmem dur bi araştırayım. merak ettim şimdi :)) nedir nasıl oluyor.
melikecim sende iyisindir umarım.cinsiyet belli oldumu? bekliyoruz heyecanla. sanki bu yıl topikte kız patlaması olacak gibim.. hadi hayırlısı olsun. sağlıklı dünyaya gelsinlerde. hiç farketmez :)
esincim sen nasılsın eymen nasıl ?
adacım sen nasılsın alperen nasıl?
halevcim,miraycım sizler nasılsınız? hepinizi kocaman öpüyorum hayırlı haftasonları hepinize.
nalan canım teşekkür ederim bu ay sana adapte olmuşken birden benim günüm geçti, testimde gördük.. Allahım en yakın zamanda da sizlere nasib etsin hep duamdasınız canım. narcım marycim halevcim ve nalancım sana hep dua ediyorum.
bizde çok uzun zamandır bekliyorduk artık olmuyor dediğimiz zamanda mevlam merhametini gösterdi.. kimseyi bu yollarda bırakmasın Allahım ..