kızçeme nasıl hamile olduğumu söyledik.. gelelim o meseleye
ben geçen hafta dr a gittiğimde , ordan bi züccaciyeden hasır kutu almıştım kendime iki tane.. tabi eve gelince kızım okuldan geldi bunları gördü çok beğendi .. illa ki benim olsun mu bunlar annecim dedi ( herşeye yaptığı gibi

)
bende kendime lazım olduğu için almıştım oyüzden bu sefer veremeyeceğimi ama onada en yakın zamanda alacağım sözünü vermiştim
önceki gün doktora gittiğimizde herşeyin yolunda olduğunu görünce, babasıyla aramızda konuştuk. dedi ki ilk önce öğrenmek kızımızın hakkıdır. ona söyleyelim. bende sevinçliyim zaten . tamam dedim heyecanla yürüyoruz. tam o züccaciyenin önüne gelince aklıma geldi hemen girdim kızımada hasır kutu aldım . babasıda dedi ki ultrason görüntüsünüde içine koy öyle hediye edelim

aynen öyle yaptım. eve geldik hepimiz çok mutluyuz. küçük hanfendi okuldan geldi.. söyleyecek vakti kolluyoruz. sonra yemek yerken her zamanki gibi mırın kırın etmeye başladı ben bundan yemem bu çok fazla, onu sevmem, bu dilimi kaşındırıyor filan demeye

bu yakınmaları duydukça babası dedi ki, eğer bunları bitirirsen sana çok güzel bi sürprizimiz var..
Allah ortalık birden coştu, ne süprizi, anne gerçekten var mı sürpriz, çok mu sevinicem az mı, yiyecek bişey mi, giyecek bişey mi, bende var mı hiç ondan, nereye sakladınız önce bi görüm
ayyy ömrümüzü yidi yemek bitene kadar

en sonunda masayı topladık peşimizde dolanıyor . babası dedi ki sürpriz annende.

beni çekiştirmeye başladı hadi göster diye. dedim sen içeri git geliyorum ben. gittim hasır kutuyu bi çantaya koydum alıp içeri yanına getirdim babasıda gözlerini kapattı elleriyle. eline verdik. bu dolaştırıp duruyor en sonunda açtık gözlerini çantayı bi açtı. kutuyu gördü şok.

bu muydu sürprizz

hani çok sevineceğim bişeydi dedi bize alaycı gözlerle bakıyor . bi yandan da ağlamaklı oldu. onu kandırdık sandı

e dedim açmadın bile kutunu. bi aç hele
kutuyu açtı ultrason görüntüsü. ya bu nee diye daha acı bi ses çıkardı

nerden bilsin yavrum o kağıdın ne olduğunu.. durum vahimleştikçe yüreğine inecekti

dedim o ne mi.. bak şurda gördüğün siyah yuvarlak var ya, onun içinde senin kardeşin varrrrrrr

bi anneeee deyip güldü ve bana bakakaldı

sonra koca insanmış gibi bi sarılıyor durup durup bana bakıyor... ya rabbim bi görseniz benim kızım genç kız olmuşşş

ne kadar sevindi ah ben biliyordum işte diyor, gülüyor yine sarılıyor gözlerimin içine içine bakıyor...

teyy ne zaman sonra babası aklına geldi ademceyiz bizi seyrediyor . bu sefer gitti ona sarıldı çok mutluyum çok mutluyum diyor sürekli..
bana bi tembihler yağdırıyor ki görmeyin.. artık gözüm üstünde anne diyor.. süt ve süt ürünlerini tüketeceksin, bütün işlerinde bizde sana yardımcı olacağız, sen yatacaksın.. iş yapma benim okuldan gelmemi bekle artık filan filan....

kendimi çok özel hissetmemi sağladı canım kızım..
bizde onunla uzun uzun konuştuk.. ona dedim ki, kızım bak her anne benim kadar şanslı değil, benim senin gibi yetişmiş büyümüş bi kızım var , her konuda bana yardımcı olabileceksin, bu günleri senle daha güzel geçireceğim, hep konuşacağız yardımlaşacağız, kardeşine her anlamda ilk sen örnek olacaksın .. dedim..
öyle ağlamaklı olduk sarılıp durduk bütün gece..
sonra benim babamı aradı söyledi dedecim benim bi kardeşim olacak diye, arkasından ananesini aradı söyledi.. telefonu kapatınca da yavrum bi kahkaha attı, kimse bana inanmıyor ama görecek onlar dedi intikam ateşiyle yanarmış gibi

işte o gecemiz öyle geçti kızçelerim.. çok mutluyduk.. Allah sizlerede nasib etsin ilk bebeklerinize kardeş doğurmayı

hepsinin yeri ayrı ..2. ye hamile olmakta ilk seferdekinden daha güzel heyecanlar yaşatıyor insana.. çünki ilkin cahilliğiyle çocuk sevgisinin ne demek olduğunu daha bilmiyor insan
ama şimdi evimizde neler olacağını biliyoruz.. çok mutluyuz o yüzden..
Rabbim kimselere aratmasın. isteyenlere acilen versin canlarım..