selam kızlaarr..
ah ahh gönderilse hava ne güzel olur burda hava çok kuru ilk geldiğim zamanlar nefes alamıyodum ölcem sandım geceleri uykudan uyanıyodum nefesim kesilince..izmirimin havası gibi var mı bee:)sende antalyaya gitçekmişsin iyi eğlenceler canım şimdi en güzel zamanıdır oraların yazın sıcağında çok bunaltıyo orası..
sevdecim valla narı kıskanmıyorum desem yalan olur=))yazları da gidiyoruz canım bir aya yakın kalıyoruz eşimde geliyo tabiki kayınvalidemlerde orda oturuyo..hatta annemlerle arası yürüyerek 10 dakka..o konuda şanslıyım ama nerde kalcaz problemi oluyo biraz..allahten eşimde annemlerde rahat ediyo da bi sorun olmuyo heryerde kalıyoruz azar azar..
ellerine sağlık balkonunu temizlemişsin ne güzel.. benim bi balkonum var küçücük ama çamaşır sermeye iyi oluyo kış geçti üstünden aynen porçözlerle yıkamam lazım ama ben yıkayamıyorum alttaki komşuya su gidiyomuş balkonda da kızının çeyizleri duruyomuş bi kova su döksem hemen geliyo kapıya..siliyorum sadece ama bu sefer yıkanması şart koca kış kar kaplıydı çıkmadım hiç
teşekkür ederim canım bizde sıcak olmadan gitmek istedik birde çok bunaldık ikimizde işlerden. Azcık kafa dağıtalım dedik.
Ayol öle şeymi olurmuş balkon yıkamıcakmısınız yani çeyizleri duruyo diye.. Peki ondanmı kaynaklanıo sizdenmi. Yani onun borularındansa yaptırsın bi zahmet yıkama demek de neymiş