Doktor Tavsiyesi Antalya Şehir Hastanesi

haylemruk

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2023
21
14
18
31
Antalya Şehir Hastanesi kadın doğum için doktorları ile görüşen bi bilgi verebilecek olan var mı arkadaşlar? Aslıgül hanıma gitmeyi düşünüyorum instada takip ediyordum hep. Giden varmı ona veya bir başkasına?

Merhaba Antalya sehır hastanesıne hamile kalmadan önce kontrole ve hamile kalıpta doğurana kadar gıttım ilk kontrolum Tugce cımen di resmen başından sagar gıbı davrandı benı dınlemedı soru soruyorum dıye de susturmaya çalıştı bıdaha gıtmedım hamilelik haberını Kevser ayapbek te ogrendım kadın dümdüz evet kese oluşmuş su kadar dedı suratında ne bı tebessüm ne bısey ben artık aaaaa gercektenmı deyınce şaşırınca evet dıye zorla güldü sonrada heyecandan bır kaç soru sordum dıye benı azarladı bekle dıye bagırdı susturdu sorduğum sorularada cevap vermedı sonra hılal balcıya gıttım kadın çok ılgılı geldi sorduğum sorulara cevap verdı yüzüde hafıf tebessümlü yaklaşık 5.7 defa kontrole gıttım memnun kaldım takı bır arkadaşın doğumunda terslemıs dıye rıske atmamak ıcın doktor degıstırdım Sıdıka uyanıker e gıttım kadın o kadar hoşuma gıttıkı ılgılı tatlı konuşuyor bılgılendırıyor güzel dınlıyor çok memnun kaldım kadına resmen yalvaracaktım doğumumda sızı ıstıyorum dıye ama nöbette kım varsa o olur şansına ben olursam ben gırerım dedı sonra son kontrolde alttan muayeneyle yatış verıldı oznur tosuna mecbur randevu aldım son hafta sık randevu alınıyor sıdıka uyanıker yoktu yaklaşık 3 gün gözlem altında tutuldum sureklı haber edıyorlardı nst lerı sancıları falan amelıyatımada gırdı oznur tosunda ıyıydı 1 kere muayene olup dırek doğuma alındım zaten bıraz uzun oldu kusura bakma bu bılgılendırmemınde umarım devamı gelir

Çok ama çok teşekkür ederim benim için fazlasıyla aydınlatıcı oldu böyle detaylı yazmanız. Randevu alacağım zaman sanırım sık sık sizin yorumunuzdan destek alıcam bebeğinizi de sağlıcakla büyütün inşallah

İnsallah canım darısı bütün isteyenlere Allah nasıp etsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…