doktor tavsiyesi¿¿¿

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.341
Merhaba kızlar. Ben 9 aylık evliyim. Artık bebek sahibi olmak istiyoruz.kontrol amaçlı ben kadın doğum doktoruna gittim testlerimi yaptırdım,ultrasonla bakıldı falan. sonuçların güzel olduğu söylendi. Şimdi eşimde bir ürolog a görünmek, sperm testi yaptırmak istiyor. Bana bursada bir ürolog tavsiye edebilir misiniz? Medical parkta mete bey varmış duydum adını nasıldır acaba bana bi fikir:-D

daha denemeye başlamadan doktora gidip kafanızı karıştırmayın. nacizane fikrim bu. doktor çok çok ufak bişi söylerse şayet kafanıza takılır, buda çok büyük bi etken. deneyin bi kaç ay eğer olmazsa gitsin eşiniz. aynı hataya düştüm, pişmanım.

Birkaç aydır deniyoruz zaten. Evlenince sadece 2 ay korundum. Sonrasında bir süre eşi korundu. Ama yaklaşık 4 5 aydır deniyoruz. Yumurtlamgünlerinimi takipteyim. Özellikle o dönemde gün aşırı ilişkiyeGiriyoruzz falan. Tabi umutsuzluk için henüz erken ama eğer bişey varsa boşa çabalamak yerine tedaviye başlayalım diyoruz. Keza yaşlar 27. Birde eşim çocukken inmemiş testis ameliyatı olmuş. Bu nedenle tek testisi alınmak zorunda kalmış. Doktor bir sorun olmaz demiş o zaman ama endişelendiriyor yinede insanı acaba mı demek istemiyorum. O yüzden doktora görünmek istedik.

Birkaç aydır deniyoruz zaten. Evlenince sadece 2 ay korundum. Sonrasında bir süre eşi korundu. Ama yaklaşık 4 5 aydır deniyoruz. Yumurtlamgünlerinimi takipteyim. Özellikle o dönemde gün aşırı ilişkiyeGiriyoruzz falan. Tabi umutsuzluk için henüz erken ama eğer bişey varsa boşa çabalamak yerine tedaviye başlayalım diyoruz. Keza yaşlar 27. Birde eşim çocukken inmemiş testis ameliyatı olmuş. Bu nedenle tek testisi alınmak zorunda kalmış. Doktor bir sorun olmaz demiş o zaman ama endişelendiriyor yinede insanı acaba mı demek istemiyorum. O yüzden doktora görünmek istedik.
anlıyorum canım, bu psikolojiyle ilişki yaşarsanız zaten olmaz diyo doktorlar. o açıdan dedim. 2 farklı doktora gittim ikiside kafamı karıştırdı. yine sen bilirsin aklın karışmasın rahat ol diye dedim.

X