- 22 Ocak 2015
- 34
- 4
- 18
- 35
- Konu Sahibi furkanhande
istanbulda kapalı rinoplastide uzman doktor tavsiyesi arıyorum kızlar .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kapalımı yaptırdın canım sen birde ne kadar tuttu ?Ben doktorumdan şimdiye kadar çok memnunum ama çarşamba günü göreceğiz sonucu onun için şimdilik bir şey diyemem sadece kapalı ameliyat yapıyorlar zaten instagramını bir incele istersen bastan yarattıgı cok örnek var doktorum Ozan Balık
kapalımı yaptırdın canım sen birde ne kadar tuttu ?
Saniyorum suleyman tas kapali teknikle calisiyordu.
ne kadar tuttu süleyman taş canım ?Evet suleymAn tas kapali yapiyor sadece. Ben gun aldiiim. Ona ameliyat olacagim :) hayirlisi artik
ne kadar tuttu süleyman taş canım ?
Canım kesinlikle selçuk yazan a bak derim.instagram hesabında hasta fotolari da var.incele.ben memnunum.cok ilgili sempatik bir insanistanbulda kapalı rinoplastide uzman doktor tavsiyesi arıyorum kızlar .
Aa sizde mi Selçuk Yazan'a ameliyat oldunuz :)) Benim ameliyatımı da o yaptıCanım kesinlikle selçuk yazan a bak derim.instagram hesabında hasta fotolari da var.incele.ben memnunum.cok ilgili sempatik bir insan
Kesinlikle haklısın.muthis bir doktor gerek isinde gerek insanlık olarakAa sizde mi Selçuk Yazan'a ameliyat oldunuz :)) Benim ameliyatımı da o yaptı
Nefes alma güçlüğüm de vardı üstelik onu da düzeltti.Tam istediğim gibi doğal, benim yüzüme yakışacak tipte üstelik kalın benim derim
Aynı ameliyatta yüz gençleştirme ve yüzüme yağ dolguları da yaptı benim
Üstüne dr tanımıyorum, zaten işten anlayan instegram hesabını incelesin ne demek istediğimi anlar
Evet bende 13 temmuz a doktor süleyman taş a burun estetiği olucağım hayırlısıyla inşallah 13 bin tl hersey dahil13 bin tl tuttu. Yerimi simdiden ayirttim cunki hic kesmeden pahalanio
Benden 5 gun once ameliyat olcaksin :) hadi hayirlisi olsunEvet bende 13 temmuz a doktor süleyman taş a burun estetiği olucağım hayırlısıyla inşallah 13 bin tl hersey dahil
Teşekkür ederim inşallah iyi geçer çok sağolun siZde mi süleyman taş a ameliyat olucaksınızBenden 5 gun once ameliyat olcaksin :) hadi hayirlisi olsun
Teşekkür ederim inşallah iyi geçer çok sağolun siZde mi süleyman taş a ameliyat olucaksınız
Suleyman beye ameliyat oldunuz muEvet suleymAn tas kapali yapiyor sadece. Ben gun aldiiim. Ona ameliyat olacagim :) hayirlisi artik
Hayir ben geri salih emre beye oldumSuleyman beye ameliyat oldunuz mu