Arkadaşlar.su saat oldu uyuyamıyorum. Sayın diş doktoru dün 2 yirmilik.birde azı dişi çekti çok köklü olduğu için çok zordu ama asıl konu bana defalarca uyuşturucu iğne vurdu ve uyuşmadm dedikçe operasyona girişti o kadar canım yandı ki hayatımın en kötü gününü yaşattı bide durmadan kızdı bunlar yaşanacak kolay değil diye acıyla ses çıkarıyorum çıkarma şu sesleri diyor . Senmi tuhafsin benmi diyor hem fiziksel hem.piskolojik şiddete maruz kaldım zaten ağzımın bir kısmı uyuşuk konuşamıyor sadece ağlıyordum. bide tehtit etti bak birakcam şimdi yarıda diye . Sürekli beynimde o.sesler var öyle çok canı tatlı biri değilim ama doğru düzgün uyuşmadan diş çekimi nedir ya birde en zor yirmilikler
çekim.bitince de tatlı tatlı konuşuyor benle dalga geçer gibi kökleri almak için damagi kesmek zorunda kaldı şuan ağzımda dikişler var artık acı duymuyorum ama duyduğum.laflari bilseydim kesinlikle özelde olurdum . Devlette oldum.randevu bulunca çene cerrahiydi.doktor birde tecrübeli aslında ama malasef bana hayatımın travmasini yaşattı .