• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor Travması

bengumm

🌟
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
1.636
1.952
53
Arkadaşlar.su saat oldu uyuyamıyorum. Sayın diş doktoru dün 2 yirmilik.birde azı dişi çekti çok köklü olduğu için çok zordu ama asıl konu bana defalarca uyuşturucu iğne vurdu ve uyuşmadm dedikçe operasyona girişti o kadar canım yandı ki hayatımın en kötü gününü yaşattı bide durmadan kızdı bunlar yaşanacak kolay değil diye acıyla ses çıkarıyorum çıkarma şu sesleri diyor . Senmi tuhafsin benmi diyor hem fiziksel hem.piskolojik şiddete maruz kaldım zaten ağzımın bir kısmı uyuşuk konuşamıyor sadece ağlıyordum. bide tehtit etti bak birakcam şimdi yarıda diye . Sürekli beynimde o.sesler var öyle çok canı tatlı biri değilim ama doğru düzgün uyuşmadan diş çekimi nedir ya birde en zor yirmilikler 😪 çekim.bitince de tatlı tatlı konuşuyor benle dalga geçer gibi kökleri almak için damagi kesmek zorunda kaldı şuan ağzımda dikişler var artık acı duymuyorum ama duyduğum.laflari bilseydim kesinlikle özelde olurdum . Devlette oldum.randevu bulunca çene cerrahiydi.doktor birde tecrübeli aslında ama malasef bana hayatımın travmasini yaşattı . 😪

Geçen gün bende yasadım aynısını. Nutkum tutulmuştu korkudan acıdan. O anı sadece doğum yaparken yasamıştım. Ama doktor azarlayamadı. Çünkü arapça konusuyordu hiç bişey anlamadım. 1 hafta sonra çok çok iyi oldum. Hiç acımadı çektiği yer.
Normalde diş çekiminden sonra daha kötü olur benim için
Artık hep ona gidecem adam işi biliyo

1 hafta sabredersen bişeycik kalmıyo

Geçen gün bende yasadım aynısını. Nutkum tutulmuştu korkudan acıdan. O anı sadece doğum yaparken yasamıştım. Ama doktor azarlayamadı. Çünkü arapça konusuyordu hiç bişey anlamadım. 1 hafta sonra çok çok iyi oldum. Hiç acımadı çektiği yer.

Yok şimdi bile agrimiyor Allah var şuan hatta rahatım ama işlem sırasında dediği laflar duyduğum acı. Uyuşmadığı halde kapıda insanlar bekliyor diye dişlerimi çekmeye başladı ellerim titredi baygınlık geçirecektim gözlerim karardı resmmen sonra biraz ara verdi fenalaştım diye ama çok sinirliydi adam 😪

Yok şimdi bile agrimiyor Allah var şuan hatta rahatım ama işlem sırasında dediği laflar duyduğum acı. Uyuşmadığı halde kapıda insanlar bekliyor diye dişlerimi çekmeye başladı ellerim titredi baygınlık geçirecektim gözlerim karardı resmmen sonra biraz ara verdi fenalaştım diye ama çok sinirliydi adam 😪
aynen bende öyle oldum. Tamam dedim ölcem herhalde. Çocugu felan kocama emanet ettim iyi bak diye.
Klasik devlet doktoru çoğu böyle. Yılmış adamlar artık. Fakültede çektirmiştim 20 lik dişimi. Kadın mükemmeldi 5 sn felan sürdü. Ama seninki gömülüymüş. Sıkıntılı olması normal.
Sende onu azarlasaydın😁 ben bazen azarlıyorum

aynen bende öyle oldum. Tamam dedim ölcem herhalde. Çocugu felan kocama emanet ettim iyi bak diye.
Klasik devlet doktoru çoğu böyle. Yılmış adamlar artık. Fakültede çektirmiştim 20 lik dişimi. Kadın mükemmeldi 5 sn felan sürdü. Ama seninki gömülüymüş. Sıkıntılı olması normal.
Konuşamadım ki elim ayağıma dolaştı bide yarıda birakcam deyince susmaya çalıştım ama yemin ediyorum bu acıyı doğumda yaşamamıştım. 🥺

sigara mı kullanıyorsunuz? belki ondan dolayı uyuşmamıştır kolayca ☹️

ben de çok çektim diş ağrısından. 2 defa iğne vurdu doktorum ilk seferinde uyuşmadığı için. sonrasında uyuşsa da tabii ki çekerken hissettim. süt dişi değil erişkin dişlerimiz tabii köklü olduğu için daha zor çekiliyor. şimdilik ağrınız acınız yoksa buna odaklanın. atlattınız bitti gitti. allah korusun uğraştırmamız devamında böyle düşünün. içiniz rahat etmiyorsa doktor hakkında şikayette bulunun bence.

Ayy cidden çok kötü olmuş. O dişçi koltuğu en korkulu rüyamız zaten...

Dişinizde iltihap yoksa defalarca iğne yapıldığı halde uyuşmaması için doktorun işi bilmemesi lazım ama çene cerrahıymış. Onun için bu pek mümkün görünmüyor. Hep derler ya acı değil ama baskı hissi yaşayabilirsin diye. Onun gibi bi şey olmasın ? 😕

Diplomasını gördünüz mü bu Arapça konuşan doktorun? Kafalarına göre canlarının istediği her yere merdiven altı klinik kuruyorlar çünkü.

Bende ozelde yaptirmistim dr önemli 4 tane çektirdim bir tanesinin eli cok hafifti gecmis olsun bu arada altlatmissin

Çok çok geçmiş olsun, o an o korku anında bir de savunmasizken karşılık vermemek iyice oturmuştur içinize. Keşke şöyle yapsaydiniz böyle yapsaydiniz diyemiycem çünkü insanın dili bağlanıyor resmen donup kalıyorsun. Gidin o doktoru hastanenin baş hekimine şikayet edin, ya da cimere vs artık ne yapılıyorsa. En azından elinizden geleni yapmış olursunuz, içiniz rahatlamış olur. Ben çoğu konuda uykularimin kaçmasını boyle engelliyorum. Ben yasal olarak yapabileceğimi yapayım da, bişey çıkarsa ne iyi çıkmazsa zaten bir zararim olmaz 🤷

Çok geçmiş olsun .
Diş çektirmek zaten başlı başına bi olay ,o koltuğa oturmak
Birde siz iki tane yirmilik bir tane azı disi aynı anda cektirmissiniz 😮
Doktorun çok daha fazla anlayışlı olması gerekirdi ,bence şikayet edin .

Diplomasını gördünüz mü bu Arapça konuşan doktorun? Kafalarına göre canlarının istediği her yere merdiven altı klinik kuruyorlar çünkü.
Yoktu ki zaten çok uyguna çekiyordu. Fakirliğin gözü kör olsun

Konuşamadım ki elim ayağıma dolaştı bide yarıda birakcam deyince susmaya çalıştım ama yemin ediyorum bu acıyı doğumda yaşamamıştım. 🥺
Ben basar giderdim herhalde. Sen yine durmuşsun okadar kötü hissetmene ragmen. İnşallah daha iyi olursun

Sıkıntı olması normal değil aslında. Bir ay önce yarı gömülü dişimi özelde aldirdim ne ameliyat esnasında ne sonrasında ağrı kesiciye bile ihtiyaç duymadım...doktor var doktor var
Konu sahibi hicbirsey cikmasa bile şikayet etmenizi öneririm..bende çok uzun yıllar önce sskda diş kist ameliyatı olmuştum hicbirsey hissetmemistim. Dr çok önemli gercekten

Sıkıntı olması normal değil aslında. Bir ay önce yarı gömülü dişimi özelde aldirdim ne ameliyat esnasında ne sonrasında ağrı kesiciye bile ihtiyaç duymadım...doktor var doktor var
Konu sahibi hicbirsey cikmasa bile şikayet etmenizi öneririm..bende çok uzun yıllar önce sskda diş kist ameliyatı olmuştum hicbirsey hissetmemistim. Dr çok önemli gercekten
Diş hassas bi konu bazı diş zorlarken bazı diş kolay atlatılıyor. Doktorda önemli haklısınız.
Ama baslı basına bi üslup sorunu var doktorda orası kesin

diploması olmayan birine (!) gidip çok tecrübeliydi hep ona gidicem diye övünüp tavsiye mi veriyosunuz ben mi yanlış anlıyorum :skandal:
Yok kız doğru anladın. Normalde Diş çektirdikten sonra Allah belamı verir. 3 günde orası ağrır. Bunda hiç öyle bişey olmadı. Ağrı kesici bile içmedim.

sigara mı kullanıyorsunuz? belki ondan dolayı uyuşmamıştır kolayca ☹️

ben de çok çektim diş ağrısından. 2 defa iğne vurdu doktorum ilk seferinde uyuşmadığı için. sonrasında uyuşsa da tabii ki çekerken hissettim. süt dişi değil erişkin dişlerimiz tabii köklü olduğu için daha zor çekiliyor. şimdilik ağrınız acınız yoksa buna odaklanın. atlattınız bitti gitti. allah korusun uğraştırmamız devamında böyle düşünün. içiniz rahat etmiyorsa doktor hakkında şikayette bulunun bence.
Yok hiç sigara içmiyorum haklısınız 🥺 teşekkür ederim

Back
X