doktor tutarsızlığı, kafa karışıklığı.. acil yardım edin lütfen...

wqputrsrz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2023
1.375
359
43
Arkadaşlar selam. ben tüp bebek düşünüyorum. dün adet oldum doktoruma gittim pcos olduğum için iki tane büyüyen yumurta var dedi.
bunlar tüp bebek yaptırırken bizi engeller dedi, O YÜZDEN KADIN DOĞUM HAPI YASMİN VEYA YAZZ KULLAN DEDİ 21 GÜN.
Şimdi arkadaşlar size soruyorum ben gebelik istiyorum kadın doğum hapı şu süreçte kullanmam ne kadar doğru? yani doktoruma soramadım sorucam ama yani kafam çok karışık

Transfer surecindeyseniz doktorlar veriyor. Yumurtlamamaniz gerekiyor ve doktor kendine göre rahmi ayarlıyor bununda doğum kontrol hapiyla yapiyo.

Bende benzer bi konu yok, korunma amaçlı kullanıyordum doğum kontrol hapını. Geçen bir doktor videosunda yumurtlama konusunda sorunu olan hastalarımıza doğum kontrol hapı veriyoruz çünkü bırakıldığı ay yumurtlama güçlü oluyor gibi bir şey demişti. Canınızı sıkmayın yani 🫶🏿

adetliyken karından mı muayene ediyorlar bende bi sürece giricem merak ediyorum bugun adet olurum inşallah yarın doktora gidicem

Bende benzer bi konu yok, korunma amaçlı kullanıyordum doğum kontrol hapını. Geçen bir doktor videosunda yumurtlama konusunda sorunu olan hastalarımıza doğum kontrol hapı veriyoruz çünkü bırakıldığı ay yumurtlama güçlü oluyor gibi bir şey demişti. Canınızı sıkmayın yani 🫶🏿
çok teşekkür ederim canım, 21 gün kullanıcam sonra muayene edicek duruma göre yumurta büyümeye başlıcaz sanırım

Back
X