Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dr jale dal a giden yada bişey duyan kimse yok mu?
(
Merhaba bende kendisini cok duydum biraz arastirma yaptim kendisi kucukcekmece medipol hastanesinde :)23.02.2015 yılında kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde aynı hastanede başka bir dr ile devam ettik 9 ayın sonunda doktorum yurt dışındayken suyum geldi ve doğum başladı. o gün Dr.Jale hanım ile tanıştım. başından beri normal doğum istiyordum. Panik atak hastası olduğum için epidural anestezi de tutmadı ve tüm bu süreci jale hanım ile birlikte geçirdik. sabah saat 5 de başlayan doğumda kızım 15:00 da gelmeye karar verdi. Ama ben doğum odasından kaçmadan tutunda ebeyi ısırmaya kadar tüm atakları yaptım çok tatlı olan jale hanım a sen bu işi beceremiyorsun bırak beni bile dedim. hep kulağımda şu sözü çınlıyor " Bak çiçeklifistan o çocuğa bişey olursa seni bu odadan çıkarmam" demesi bebeğime enaz benim kadar sahip çıkması harikaydı. sonunda zor olsada 4 kilo olarak kızımı kucağıma aldım ve şuanda 1 yaşında.Dr.jale hanım ın adresini kaybettim eğer burda bilen var ise lütfen bana hastanesini bildirsin.sevgiyle kalın:)