Doktor vajinan geniş değil ideal dedi ama ses hava çıkıyor normal zamanda?

ahu11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
16
-3
1
28
Merhaba kızlar yıllardır vajinamdan ses çıkar yani bir hava çıkışı hissederim baloncuk gibi ama ilişki esnasında değil normal otururken yatarken falan.Vajina dudaklarım biraz etli dolgun .Ve bunun için 2 yıl önce doktora gitmiştim acaba genişlik mi var diye doktor bir sorun olmadığını dar olduğunu söylemişti.Ve ben bir ay önce yine doktora gittim bu süreçte tabi kilo almıştım 10 15 kilo kadar 50 lerden 65 lere çıktım.Ve ses hava çıkışı beni rahatsız ettiği için yine doktora gittim bir ay önce ve doktor bir aletle kontrol etti spekulum aletiyle sanırım ve o ideal dedi spekulum bile girerken zor oluyor dedi vajinan daha dar olursa hayatın çok zorlaşır falan dedi .Ama bu ses hava olayına hiçbir doktor bir şey diyemiyor yani ben de takıyorum kafaya çünkü sürekli oluyor ama ilişki sırasında değil normal zamanda.Çok akıntısı olan bir insanım madem doktorun dediğine göre genişlik yok ki doktor sorun olsa zaten söyler madem genişlik yok sizce bu hava ses olayı neden oluyor olabilir?Normal mi siz de yaşıyor musunuz?

Ses nasıl oluyor

Ben sadece ilişki sırasında yaşıyorum, oda 10 kerede bir oluyor yani. Dışarı çok çıkmıyorsa bence önemli değil ama.

Ben sadece ilişki sırasında yaşıyorum, oda 10 kerede bir oluyor yani. Dışarı çok çıkmıyorsa bence önemli değil ama.
Ben ilişki esnasında hiç yaşamadım dediğim gibi normal zamanda oluyor.O zaman normal bir durum mu bu

Bence normal, binevi özel bölgenden gaz çıkarmak gibi bence ama

Ayaklarımı yukarı atarak yatarım genelde. O zamanlarda daha çok oluyor. Hatta adet dönemlerimde daha da artardı

merhaba dediğiniz şey ilişki sırasında oluyor ve çok normaldir bunun genişlikle alakası yok, vagina fart diye de geçer hatta endişelenmeyin. bana da oldu hatta çoğu kadına olur. ama bu partnerinle alakalı bir durum benim için öyleydi en azından. eğer gaz kaçacak şekilde oturuyorsanız da çok muhtemel, darlıkla alakası olduğunu düşünmüyorum tabii doktor değilim ama doktor da öyle söylemiş.

Doktor dar olduğu için demedi ben acaba geniş de o yüzden mi ses çıkıyor dedim o da vajinamı kontrol etti ve ideal olduğunu sorun olmadığını söyledi.Ben biraz fazla taktım sanırım.Çok teşekkür ederim

Herkes de hemen hemen olur. Bu kadar kafana takma. Hava giriyor oyüzden gaz çıkması normal. Dert etmemelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…