Kızlar bugun hamile arkadaşımı kontrole götürdüm.
Gitmişken de soruyum dedim beyaz akıntı normal mi dedim yumurtlama dönemlerinde normal dedi her gün oluyor dedim bi ara gel bakalım dedi sizin her gün akıntınız olmuyor mu ? Oluyorsa rengi kovamı nedir ? Benim beyaz kokusuz krem şeklinde oluyor ve ne kaşıntım oluyor ne başka bisey doktor öyle dedi beynim kurcalandı koyu beyaz olursa olmazmış anladığım kadarıyla ama şeffaf beyaz normalmiş
Bana doktor yumurtlama dönemlerinde olur dedi normal günde beyaz mi dedim yanı bi ara gel bakalım dedi direk evet normal demedi Buda kafamı kurcaladı açıkçası ama çoğu kadında her gün oluyormus bende bazen katı kıvamlı oluyor bazen sulu oluyor bazen krem gibi oluyor bilemedim :)
Kızlar bugun hamile arkadaşımı kontrole götürdüm.
Gitmişken de soruyum dedim beyaz akıntı normal mi dedim yumurtlama dönemlerinde normal dedi her gün oluyor dedim bi ara gel bakalım dedi sizin her gün akıntınız olmuyor mu ? Oluyorsa rengi kovamı nedir ? Benim beyaz kokusuz krem şeklinde oluyor ve ne kaşıntım oluyor ne başka bisey doktor öyle dedi beynim kurcalandı koyu beyaz olursa olmazmış anladığım kadarıyla ama şeffaf beyaz normalmiş
Sarı-yeşil olursa normal değil.
Şeffaf-beyaz normal.
Benim gebelik sürecince Sarı-yeşil fitil kullanmak zorundayim. İdrar testim kültür testim smear testim hepsi normal sıkıntı yok.Vücudum kendi yapıyor.
Sarı-yeşil olursa normal değil.
Şeffaf-beyaz normal.
Benim gebelik sürecince Sarı-yeşil fitil kullanmak zorundayim. İdrar testim kültür testim smear testim hepsi normal sıkıntı yok.Vücudum kendi yapıyor.
Canım kültür de nelere baktırdın ?
Bir de beyaz şeffaf bir arada mi olması normal
Sadece beyaz olması da normal mi ? Darısı bebis isteyen bizlerin basına insallah
Canım kültür de nelere baktırdın ?
Bir de beyaz şeffaf bir arada mi olması normal
Sadece beyaz olması da normal mi ? Darısı bebis isteyen bizlerin basına insallah
Genel adıyla yazmışlar tatlım
İdrar tetkiti ve mikroskopisi
Boyalı mikroskopik inceleme
İdrar kültürü
Değerler normal diyor .
Bana doktor beyaz şeffaf normal demişti.
Benim hiç normal olmadığı için hep sarı yeşil kendimi tahlillerim temiz çıktı diye avutuyorum.
Ben fitile mahkumum yani ama gebelik sonrası bunun üzerine gideceğim. Gebelikte fazla ilaç alternatifi olmuyor.
Genel adıyla yazmışlar tatlım
İdrar tetkiti ve mikroskopisi
Boyalı mikroskopik inceleme
İdrar kültürü
Değerler normal diyor .
Bana doktor beyaz şeffaf normal demişti.
Benim hiç normal olmadığı için hep sarı yeşil kendimi tahlillerim temiz çıktı diye avutuyorum.
Ben fitile mahkumum yani ama gebelik sonrası bunun üzerine gideceğim. Gebelikte fazla ilaç alternatifi olmuyor.