arkadaşlar ben henüz araştırma halindeyim sizce hangi doktora gitmeliyim eşim azospermi ama nerden başlayacamı bilemiyorum
hakkında hayırlısı olsun cnm fakat hangi şehirde yaşadığını yazmamışsın istersen şehir ismi ver arkadaşlar mutlaka yorum yapıcaklardır.
iSTANBUL AVRUPA YAKASINDA isen kesinlikle Memorial/Okmeydanı ve Dr.Nur DOKUZEYLÜL.
iSTANBUL AVRUPA YAKASINDA isen kesinlikle Memorial/Okmeydanı ve Dr.Nur DOKUZEYLÜL.
memorial en çok adını duyduğum hastane ama en pahalısıda
benim eşimdede ynı sorun vardı ve ben sana kesinlikle bahçeci umut tüp bebek merkezi derim bende senin durumundaydım kafayı yiyecektim okadar hastane araştırdım en uygun ve en iyisi kesinlikle bahçeci kadıköyde bizim ameliyatımız beş gün evvel oldu çok sayıdaa sperm bulundu bu ameliyatı sağlık bakanlığı karşılamıyor 2100 lira ödedik sigoortaile anlaşmalı şimdi kurul raporu çıkarmakla uğraşacaz rapordan sonra 3000 lira ödememiz gerekiyor rapor çıkmazsa6000 ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
Aynen cnm benimde eşim azospremii ve 6 ağustosta eşim emre beyde tese oldu ve bizde de sprem bulundu bu konuda
emre beyy çok iyi bi doktor bencee..tavsiye ederm arkadaşımızaaa...bendeeeeee yani başka konularda değil ama bu azospremide
en iyi doktor diyebilirimm..
bizizmle gayet iyi ilgilendi ameliyat sonrasında uzun uzun konuştu eşimlee..tarnsferim negatif oldu nasip değilmişş.. ama ben doktorumdan merkezden memnununn..başka yere gidememde zaten eşimin testis dokusu orda dondurulduu...
sizede rabbim kolaylık versinn .bundan sonraki süreçlerde iyi geçer inş..güzel sonuçlar alırsın..:26:
İNŞALLAH CANIM UMUDUM VAR hepte olacak inşallah siz kurul raporu çıkardınız mı biz şimdi rapor çıkarmakla uğraşacaz bilmiyorum oda olucak mı hadi oldu dyelim bi kerede tutar mı yani çok sorun var ama sorundan çok umudum var sizde umudunuzu kaybetmeyin inşallah hepimizin kucak dolusu bebeklerimiz olucak artık okadar çok istediğimiz için yeter ağlamayın demeye bile kıyamayacağız inşallah rabbim hepimize nasip eder
Aynen cnm benimde eşim azospremii ve 6 ağustosta eşim emre beyde tese oldu ve bizde de sprem bulundu bu konuda
emre beyy çok iyi bi doktor bencee..tavsiye ederm arkadaşımızaaa...bendeeeeee yani başka konularda değil ama bu azospremide
en iyi doktor diyebilirimm..
bizizmle gayet iyi ilgilendi ameliyat sonrasında uzun uzun konuştu eşimlee..tarnsferim negatif oldu nasip değilmişş.. ama ben doktorumdan merkezden memnununn..başka yere gidememde zaten eşimin testis dokusu orda dondurulduu...
sizede rabbim kolaylık versinn .bundan sonraki süreçlerde iyi geçer inş..güzel sonuçlar alırsın..:26:
memorial en çok adını duyduğum hastane ama en pahalısıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?