• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlayan biri varsa yardımcı olabilir mi ??

busra atalay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2022
10
2
36
29
3875863A-0F67-43F4-AEAE-21A8613E9DEE.webp
arkadaşlar iyi akşamlar buralarda çok yeni değilim ama bu test eşimin ve 2024 den kalma, Şuan eşim rusya da ve ben yakın zamanda geleceği için tekrar bir araştırmaya başladım fakat bu testte tıkanıp kaldım anlayan biri varsa beni aydınlatabilir mi şimdiden teşekkürler ❤️

Eki Görüntüle 3659898 arkadaşlar iyi akşamlar buralarda çok yeni değilim ama bu test eşimin ve 2024 den kalma, Şuan eşim rusya da ve ben yakın zamanda geleceği için tekrar bir araştırmaya başladım fakat bu testte tıkanıp kaldım anlayan biri varsa beni aydınlatabilir mi şimdiden teşekkürler ❤️
sayı düşük biraz morfoloji iyi hız da sınıra yakın tüp bebe düşünüyosanız okey bu test 😇 aynı merkezde tedavideyim

Sayı ve morfoloji düşük. :/ morfoloji yükselmez diyorlar ama hiç birşey kullanmadan bizim 3 ayda %1 den %2 oldu. Sayı fazlaydı. Doktor sayı fazlaysa çok da önemli değil demişti. Şöyle ki 100M milyonun %2 siyle 10 milyonun %2 si aynı değil. Ne kadardır deniyorsunuz bilmiyorum ama tedavi sürecine girecekseniz aşılama önermem şahsen normal ilişkiden hiçbir fark görmüyorum ben ya.

Sayı ve morfoloji düşük. :/ morfoloji yükselmez diyorlar ama hiç birşey kullanmadan bizim 3 ayda %1 den %2 oldu. Sayı fazlaydı. Doktor sayı fazlaysa çok da önemli değil demişti. Şöyle ki 100M milyonun %2 siyle 10 milyonun %2 si aynı değil. Ne kadardır deniyorsunuz bilmiyorum ama tedavi sürecine girecekseniz aşılama önermem şahsen normal ilişkiden hiçbir fark görmüyorum ben ya.
5 senedir deniyoruz

Back
X