- 7 Nisan 2022
- 10
- 2
- 36
- 29
- Konu Sahibi busra atalay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sayı düşük biraz morfoloji iyi hız da sınıra yakın tüp bebe düşünüyosanız okey bu testEki Görüntüle 3659898 arkadaşlar iyi akşamlar buralarda çok yeni değilim ama bu test eşimin ve 2024 den kalma, Şuan eşim rusya da ve ben yakın zamanda geleceği için tekrar bir araştırmaya başladım fakat bu testte tıkanıp kaldım anlayan biri varsa beni aydınlatabilir mi şimdiden teşekkürler![]()
Tüp bebek için Şuan iyi bir bütçeye sahip değiliz ama aşılama için uygun mudur sizce bir bilginiz var mi bu konuda dasayı düşük biraz morfoloji iyi hız da sınıra yakın tüp bebe düşünüyosanız okey bu testaynı merkezde tedavideyim
5 senedir deniyoruzSayı ve morfoloji düşük. :/ morfoloji yükselmez diyorlar ama hiç birşey kullanmadan bizim 3 ayda %1 den %2 oldu. Sayı fazlaydı. Doktor sayı fazlaysa çok da önemli değil demişti. Şöyle ki 100M milyonun %2 siyle 10 milyonun %2 si aynı değil. Ne kadardır deniyorsunuz bilmiyorum ama tedavi sürecine girecekseniz aşılama önermem şahsen normal ilişkiden hiçbir fark görmüyorum ben ya.
O zaman önerim aşılama ile hiç uğraşmayın zaten aşılamada ücretli özeldeyseniz. Para biriktirip tüp bebek denersiniz5 senedir deniyoruz
Siz gebe kaldınız mıO zaman önerim aşılama ile hiç uğraşmayın zaten aşılamada ücretli özeldeyseniz. Para biriktirip tüp bebek denersiniz![]()
Evet yıllar sonra süpriz bi şekilde kaldımSiz gebe kaldınız mı
Çok sevindim aşılama falan olmuş muyduEvet yıllar sonra süpriz bi şekilde kaldım![]()
2 defa aşılama yaptırmıştım canım 3 ay önce tüp bebek yaptırmıştım hepsi negatiftiÇok sevindim aşılama falan olmuş muydu
Eşinizin değerleri nasıldı sayı ve hız olarak2 defa aşılama yaptırmıştım canım 3 ay önce tüp bebek yaptırmıştım hepsi negatiftikendiliğinde oldu bu ay nasıl oldu bizde anlamadık hala şoktayız
Eşimin sperm sayısı yüksek canım morfoloji sadece %2 asıl sorun bendeydi doktorlar eşimin değerlerine hiç takılmadı açıkçası.Eşinizin değerleri nasıldı sayı ve hız olarak
Ayy Allahın mucizesi şükürler olsun darısı bizlere inşallah2 defa aşılama yaptırmıştım canım 3 ay önce tüp bebek yaptırmıştım hepsi negatiftikendiliğinde oldu bu ay nasıl oldu bizde anlamadık hala şoktayız
İnş canım benim dualarımdasınızAyy Allahın mucizesi şükürler olsun darısı bizlere inşallah