Doktora, asistanına ve bebisi getiren hemsireye nezaketen ne verilir ?

laraca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
215
47
43
35
İstanbul
Evet doğum yapan deneyimli anneler,

37 haftalık hamileyim bir iki haftaya büyük bir ihtimalle sezeryan ile doğum yapacağım. Doğumdan sonra hamileliğiminin basından beri gittiğim doktoruma onun güleryüzlü asistanına ve bebeği bize giydirip getiren hemsireye küçük birer hediye vermeyi düsünüyoruz. Biz esimle doktora çikolata, asistanına orkide hediye etmeyi, bebeği getiren hemsireye de bir miktar bahsis vermeyi düsündük :)

Siz neler verdiniiiz Ne hediye edilmesi uygun olur :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kimse bisey vermedi mi yaa bi ben miyim böyle düsünen :d

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ya cok dusuncelisin ben bisi vermedim kimseye cok iyi doktorum ama ole guleryuzlu deildi. Ama ben dogum yaptigim hastanede calisiyorum az cok neler oluyor soyleyim. Bebisi getiren hemsire icin keseinlikle bahsis veriliyor. Doktor icin buket cicek yada saksi cicegi (orkide, yesil oda cicegi gibi) ayri olarak yaninda bi pasta, baklava tarzi tatli, kutu cikolata flan gelenler bu sekilde genel olarak. Ben olsam hemsireye bahsis (onun beklentisi bu yonde :)), doktora orkide, ayri olarak doktorun odasi icin asistanda dahil bi kucuk kavanoz badem seklindeki cikolatalardan renkli ikram ederler felen hastalara bunlardan farkli pek bisi getirmiyorlar bebisin hayirli olsun simdiden insallah guzel bi dogum olur Allah kurtarsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Biz hemsireye bahsis verdik ama jadincagiz almadi genelde alıyorlar. Dogumu ysptiran ekibe tatli ismarladik.cicek aklima hic gelmemiş ti

bence hemşireye bahşiş vermeyin zaten onun görevi parasını alıyor onun yerine güzel bir çiçek yaptırırsanız hediye olarak daha akılda kalıcı olabilirsiniz ve kadını mutlu edersiniz :)

Back
X