Doktora gitmek

hipokrat

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
537
63
13
Kızlar adetlerim hafta sonuna denk düşüyor bundan ötürü yazıyorum buraya bende artık devlete değil üni hastanesine gitmeye karar kıldım fakat hormon testelerim Ocak ayına ait var en yakın bunu kabul etmez yenilemek ister değil mi ….700 tl parası var üni hastanesinin. Şimdi regl olmadan gitsem diyorum ovulasyona yakın boşa mı para vermiş olurum ama regl ya diğer ayda hafta sonuna denk düşerse ne yapacağım fikir verirmisniz bu kezde hep ertelemiş olacağım ama regl olmadan sanki bi işe yaramaz gitmemmgibi geliyor yani git regl ol gel derse boşa muayne ücreti vermeyim dedim ne dersiniz ama regl hafta sonuna geliyor ya zatenn3 gün oluyorum siz düşünün pazartesiye kalmıyor ki

Regl 3. 4. Günleri hormon testi için kan alıyorlar hep mi hafta sonuna denk geliyor ve bir gidin muane etsin durumunuzu.bilmm ama belki testi yenilemek istemez

Regl 3. 4. Günleri hormon testi için kan alıyorlar hep mi hafta sonuna denk geliyor ve bir gidin muane etsin durumunuzu.bilmm ama belki testi yenilemek istemez
Valla cumaya geliyor cumartesi pazar 3 ediyor zaten benim 2 gün yoğun olur kendimi bildim bileli 2 gün yoğun diğer günler leke olurum

Anladım ozaman leke adetten sayılıyorsa verilir haklısınız zaten bazı kadaınlwr ara leke oluyor mesela 1. Gün olup 2. Leke 3. Devam ediyor diyenler oluyor onlarda o şekilde veriyordur mecbur değilmi
Evet canım sen 3. 4. Günde git kan ver daha sonra kadın doğuma gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…