Doktora gitmeli miyim

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
Hanimlar mrb. En son 3 hafta once goz doktoruna gittim 2,75 miyobum. Bu ara gozluksuz daha cok oluuor güneşe baktığımda veya güneşli yere oldugumda surekli yüzen şeffaf nokta veya cisimler kucuk görüyorum.duvarlari da biraz karincali goruyorum. Acaba miyoptan mi kaynakli yoksa baska bi sıkıntı olabilir mi
Yardimci olur musunuz cok uzuluyorum

Hanimlar mrb. En son 3 hafta once goz doktoruna gittim 2,75 miyobum. Bu ara gozluksuz daha cok oluuor güneşe baktığımda veya güneşli yere oldugumda surekli yüzen şeffaf nokta veya cisimler kucuk görüyorum.duvarlari da biraz karincali goruyorum. Acaba miyoptan mi kaynakli yoksa baska bi sıkıntı olabilir mi
Sari nokta ile alakali bir probleminiz olabilir acilen isini iyi bilen bir operator goz doktoruna gorunun her doktor anlayamayabilir

Miyoptan kaynaklı olduğunu bir miyoplu olarak söyleyebilirim.
O uçuşan şeffaf şeyler hep var aslında, sadece bol ışık olduğunda fark ediyorsunuz.

Sari nokta ile alakali bir probleminiz olabilir acilen isini iyi bilen bir operator goz doktoruna gorunun her doktor anlayamayabilir
Sarı nokta hastaliginda cisimler kirik görülüyor diye biliyorum. Bir de yaşa bagli olusmuyor mu?

Sarı nokta hastaliginda cisimler kirik görülüyor diye biliyorum. Bir de yaşa bagli olusmuyor mu?
Kucucuk cocuklarda bile goruluyor canim aklima direkt olarak o hastalik geldi annemde de var belki de ondan aynen senin sikayetlerinle doktora gitmistik bu ciktiydi iste ama tedavisi var onemli olan erken teshis edilsin Allah beterinden korusun canim

Bu arada surekli yuzen seyler gormeniz de gozde bulunan lekelerle alakali olabilir bazen kendiliginden geciyor bazen de ameliyatla temizliyorlar bu lekeleri zarari yok ancak rahatsizlik veriyor diye biliyorum

Kucucuk cocuklarda bile goruluyor canim aklima direkt olarak o hastalik geldi annemde de var belki de ondan aynen senin sikayetlerinle doktora gitmistik bu ciktiydi iste ama tedavisi var onemli olan erken teshis edilsin Allah beterinden korusun canim
Amin, belirtilerini okudum ama siyah bir boşluk görmek, cisimlerde kirilmalar gormek vs. Diyor

Bu arada surekli yuzen seyler gormeniz de gozde bulunan lekelerle alakali olabilir bazen kendiliginden geciyor bazen de ameliyatla temizliyorlar bu lekeleri zarari yok ancak rahatsizlik veriyor diye biliyorum

Evet, 3 hafta once doktora gittigimde miyop biraz ilerledi demisti sadece. Ancak goz dibi muaynesi yaplmadi

Sık değil, hep var. Sarı nokta bildiğim kadarıyla daha farklı bir rahatsızlık. Tabii siz yine de doktora gidin, doktordan alıkoymuş olmayayım. :)

Miyoptan kaynaklaniyor o zaman. Ben de öyle düşünmüştüm acikcasi. Yine de bir doktora gorunmekte yarar var tabii. Sari noktayi bende farkli bir rahatsizlik olarak biliyorum açıkçası. Benimki boyle beyaz noktalar seffaf daha dogrusu ve yuzen cisimler

Miyoptan kaynaklaniyor olabilir.
Benim de gozlerim bozuk(miyop) ayni sey arada bende de oluyor ama çok sık değil...

sinek uçuşması gibi uçuşan noktalar gözde ışık çakması gibi şikayetleriniz var mı

ben de devamlı gözümün önünde noktalar görüyordum hatta hep aynı düzende ,şeffaf gözümü nereye hareket ettirsem oraya geliy0lardı filan. sonra doktora gittim tabi bikaç test filan yaptı sonra dedi ki yapacak bir şey yok onlarla yaşayacaksın görmezden gelmeye çalış bu arada bende de hem miyop hem astigmat var

neyse sonuç olarak dört yıldır bu noktalarla yaşıyorum ama dikkat etmeyince fark etmiyorum :KK39:

X