Doktora gitmeli miyiz?

nrgl12mrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2025
7
0
1
25
Merhaba arkadaşlar 1,5 yıldır evliyiz 6 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz ama bir türlü gebelik olmuyor ben gebelik düşününce doktora gittim bir sorun yok tsh normal folik asit başladı çok düzenli kullandığım söylenemez eşim kendinde sorun olduğunu düşünmeye başladı ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar 1,5 yıldır evliyiz 6 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz ama bir türlü gebelik olmuyor ben gebelik düşününce doktora gittim bir sorun yok tsh normal folik asit başladı çok düzenli kullandığım söylenemez eşim kendinde sorun olduğunu düşünmeye başladı ne yapmalıyım?
ovulasyon takibi yapıyor musunuz ? ben 1 yıl korundum. Korunmayı bıraktığım ay gebelik olmadı ikinci ayında ovulasyon testleri ile pik günleri değerlendim ve gebe kalmıştım.

ovulasyon takibi yapıyor musunuz ? ben 1 yıl korundum. Korunmayı bıraktığım ay gebelik olmadı ikinci ayında ovulasyon testleri ile pik günleri değerlendim ve gebe kalmıştım.
Sadece uygulama üzerinden bakıyorum yapmalı mıyım ? Ve bugün reglime 5 gün vardı ovülasyon testiyle gebe olduğunu öğrenenler olmuş bende heycanlanıp gidip aldım net bir şekilde pozitif geldi gidip kan verdim negatif çıktı baya üzgünüm

Sadece uygulama üzerinden bakıyorum yapmalı mıyım ? Ve bugün reglime 5 gün vardı ovülasyon testiyle gebe olduğunu öğrenenler olmuş bende heycanlanıp gidip aldım net bir şekilde pozitif geldi gidip kan verdim negatif çıktı baya üzgünüm
bende uygulamayla gidiyordum ama testlerin pozitif verdiği günler ovülasyon dönemim değilmiş mesela. Laboquick markasının testlerini aldım internetten, fiyatlarıda yüksek değil. Regliden bir kaç gün sonra tam emin olmak için her gün test yapmaya başlamıştım. Pik günü ve ertesini özellikle değerlendirdim. Bilmiyorum etkisi var mı ama ilişkiden sonra hemen ayağa kalkmadım biraz bacaklarım yukarda bekledim ve dediğim gibi korunmayı bıraktıktan sonra 2. ay gebelik oluştu. Ben bebeğimi kaybettim, inşallah Allah sizede banada sağlıklı evlatlar nasip eder. Eşinizde sizde stresten uzak durun. Alkol sigara varsa eğer azaltın. Doktorumun altını çizdiği şey stresten uzak durmak, bol su tüketmek ve hareket halinde olmak.

1 yıl gebelik oluşmazsa araştırılıyor sanırım ama ovulasyon testleri ile bir ay deneyin eğer sonuç alamazsınız bence 1 yıl beklemeden bütün gereken testlerinizi verin. Devlette kabul etmezseler eğer özele gidin. Ben eğer bilseydim bu kadar detaylı testlerin olduğunu hiçbir şey olmasa bile gönlüm rahat etsin diye giderdim. Belki o şekilde bebeğimi kaybetmezdim.

Bu arada regliye bu kadar yakınken ovulasyon testinin pik çıkması ile gebelik öğrenenler vardı sayfada. Eğer gebelik yok ise geç döllenme oluyor demektir sanırım bu

Bu arada regliye bu kadar yakınken ovulasyon testinin pik çıkması ile gebelik öğrenenler vardı sayfada. Eğer gebelik yok ise geç döllenme oluyor demektir sanırım bu
IMG_2773.webp

pik çıkmış gibi duruyor ama kan testi negatif artık bir daha ki ay şansımızı deneyeceğiz çok teşekkür ederim umut oldunuz umarım sağlıklı bir şekilde gebe kalırız💗

pik çıkmış gibi duruyor ama kan testi negatif artık bir daha ki ay şansımızı deneyeceğiz çok teşekkür ederim umut oldunuz umarım sağlıklı bir şekilde gebe kalırız💗
Adet tarihine yakın da yumurtlama gerçekleşebilir bence siz bu gece ve yarın geceyi de değerlendirin

Back
X