Sivilceli Ciltler Doktora gittim ve.... (Lütfen cevap)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Anlıyorum sizi sivilce tedavisini çeken bilir ki bende onlardan biriyim =) ilaç kullanmak istemiyorsanız bunu doktora açıkça söyleyin, ama normalde bu tarz antibiyotikler önce cilt altındaki bütün sivilceleri döküp sonra kurutuyorlar yani biraz sabırlı olmak gerek ve tedavi sürecinde güneş ışığından korunmak gerek.Bence kafanıza göre iş yapmayın cilt çok önemli sonuçta belki antibiyotiği kullanmadan diğer kremleri kullanabilirsiniz doktorunuz verdiyse :26:

Söyledim ben canım oda tamam sen bilrisin dedi 2 ay süre vermişti 2 ay kullanıcaksın demişti ben öyle deyincce ben çabuk geçsin diye dedim dedi oda bilgisayara geçtiği için babamda hepsini almış normalde almıcaktım öyle konuştuk dr la imex verdi birde defne sabunuyla yıkıyorum yeni başladım doktora söylemeyi unuttum defne sabunu alıcam diye:18: gerçi dr bana güven vermedi bir şey ylok sende dedi doğru dürüs inceleemdi yanıma bile gelmedi:44:

ben de sivilceler yüzünden bir sürü antibiyotik kullandım tetradox,monodoks,azitro. Tetradox iyi bi ilaç ama bünyeye göre etkisi değişir. mide şikayetleri yapıyo evet, mide koruyucuyla kullanmak daha rahat oluyor. Aşırı sivilcen yoksa kullanma,sonuçta yan etkisiz ilaç yok.

Söyledim ben canım oda tamam sen bilrisin dedi 2 ay süre vermişti 2 ay kullanıcaksın demişti ben öyle deyincce ben çabuk geçsin diye dedim dedi oda bilgisayara geçtiği için babamda hepsini almış normalde almıcaktım öyle konuştuk dr la imex verdi birde defne sabunuyla yıkıyorum yeni başladım doktora söylemeyi unuttum defne sabunu alıcam diye:18: gerçi dr bana güven vermedi bir şey ylok sende dedi doğru dürüs inceleemdi yanıma bile gelmedi:44:

Çok aşırı bi sivilce problemin yok anladığım kadarıyla canım defne zaten çok doğal bir sabun onun bir sorun yaratcağını düşünmüyorum imexte gayet güzel ve düzenli kullanıldığında etki eden bir ilaçtır biraz yağlı o nedenle az sür ve yaydır ben öyle yapıyorum =) doktora güvenmediysen acaba başka birine daha görünüp emin mi olsan:17:

Çok aşırı bi sivilce problemin yok anladığım kadarıyla canım defne zaten çok doğal bir sabun onun bir sorun yaratcağını düşünmüyorum imexte gayet güzel ve düzenli kullanıldığında etki eden bir ilaçtır biraz yağlı o nedenle az sür ve yaydır ben öyle yapıyorum =) doktora güvenmediysen acaba başka birine daha görünüp emin mi olsan:17:

Sol yanağımda bariz belli 2 tane var sol yanağımda da uzun zmandır geçmeyen 5-6 tane var canım alnımda ve çenemde yok çok şükür. burda okumuştum defne sabunu geçiriyormuş sivilceleri ona güvendim ama umarım geçirir:26: annemler kızıyor artık izin vermezler tekrar gitmeme dr a sürekli oynanmaz böyle diyorlar zamanı gelince zaten bir şey kalmaz diyorlar bende de suç var çok stres yapıyorum bunun da etkisi vardır:44:

Son düzenleme:
ben de sivilceler yüzünden bir sürü antibiyotik kullandım tetradox,monodoks,azitro. Tetradox iyi bi ilaç ama bünyeye göre etkisi değişir. mide şikayetleri yapıyo evet, mide koruyucuyla kullanmak daha rahat oluyor. Aşırı sivilcen yoksa kullanma,sonuçta yan etkisiz ilaç yok.

Benim midem sorunlu birde o ne yapar bilemiyorum yinede geçireceğini ve bir daha hiç çıkmayacağını bilsem kullanırdım ama yok değil hem hap son çare derler ama hep hapı dayar bu doktorlar hiç anlamıyorum:27:

Back
X