DOKTORA NE ZAMAN GİTMELİYİM

aknblg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2022
12
6
1
32
Merhaba kızlar
beta hcg dün adet gecikmesinden 4 gün sonra 1116 çıktı önceki günler 2 gün sırasıyla ilk 47 154 357 şeklinde en son arttı. en son 1000 li değerlere ulaştım çok şükür . telefon uygulamasına göre 4+6 yım şuan sizce bi test daha yapayım mı ? pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum ama başka önerisi olan var mı?

Merhaba kızlar
beta hcg dün adet gecikmesinden 4 gün sonra 1116 çıktı önceki günler 2 gün sırasıyla ilk 47 154 357 şeklinde en son arttı. en son 1000 li değerlere ulaştım çok şükür . telefon uygulamasına göre 4+6 yım şuan sizce bi test daha yapayım mı ? pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum ama başka önerisi olan var mı?
Betam 1500 civarıyken vajinalde keseyi görmüştük pazartesi normal ultrasonda keseyi görürsünüz bence

ben gittiğimde doktor keseyi görmüştü ve 5+3 demişti kesenin boyutuna göre ama bebeği çok çok minik görmüştü, ben görememiştim bile ve kalp atışı yoktu.. beta değerimi bilmiyorum.
sonraki hafta gittiğimde aradan 7 gün geçmesine rağmen yeni doktor 5+6 demişti, bu defa bebek benim de görebileceğim kadar büyüktü (doktor daha minicik demesine rağmen :) ) ve kalp atışı duyulmuştu.

Back
X