- 19 Aralık 2016
- 38
- 13
- 3
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben bi kadina aylarca erkek cocugun olucak deyip en son bu %100 kiz diyen doktordan aldigi cevabi kocasina soylediginde " eve gelme seni bosucam "diyen koca duydum. Bazen doktorlar cinsiyet soylemekte haklilar yaniiBu sebeple devlet hastanelernin bazilarinda doktorlar cinsiyetleri soylemek istemiyor.adam gelip doktora satasiyor nasil kiz olabilir diye?
Turlu turlu insan var memlekette.
Dedgi mantiksiz degil.
Ama siz de hakli olarak merak etmis ve bir soru sormussunuz uslup cok onemli,terslememesi gerekirdi
Özele gidiyorum hamisim doktora kaç ay sonra cinsiyet belli olur dedim asistanı ile birlikte bana cinsiyeti ne yapcan önce sagligini düşün sanki biz düşünmüyoruz ne kadar düşüncesiz sadece konuşmak için konuşanlar var soru sormak bile suç
Gereksiz bir cümle kurmuş deseydinki devlet hastanesi evet söylemiyorlar bazen suratımıza bile bakmadan geçiştiriyorlar ama özele gidiyorum demişsin ve belli bir para ödüyorsun henüz erken bunu konuşmak için yani Kıbar olabilirdi bence ayıp etmişÖzele gidiyorum hamisim doktora kaç ay sonra cinsiyet belli olur dedim asistanı ile birlikte bana cinsiyeti ne yapcan önce sagligini düşün sanki biz düşünmüyoruz ne kadar düşüncesiz sadece konuşmak için konuşanlar var soru sormak bile suç
söylediği her ne kadar doğru olsada söyleyiş tarzı çokk yanlış ben böyle bir doktora bir daha devam etmezdim yerinde olsamÖzele gidiyorum hamisim doktora kaç ay sonra cinsiyet belli olur dedim asistanı ile birlikte bana cinsiyeti ne yapcan önce sagligini düşün sanki biz düşünmüyoruz ne kadar düşüncesiz sadece konuşmak için konuşanlar var soru sormak bile suç