Doktora sinir oldum

Kombim

1991 ♡ 1993 ♡ 2015
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
38
13
3
32
Özele gidiyorum hamisim doktora kaç ay sonra cinsiyet belli olur dedim asistanı ile birlikte bana cinsiyeti ne yapcan önce sagligini düşün sanki biz düşünmüyoruz ne kadar düşüncesiz sadece konuşmak için konuşanlar var soru sormak bile suç

Doktor haklı canım. Sonuçta bana da ilkinde de şimdi de cinsiyetten bebekten daha önemli senin sağlığın herhangi bir durumda öncelik sensin dediler ve diyorlar. Alınmana gerek yok. Aksi durumda anne önemli olan cinsiyete gelince 12. Haftadan sonra tahmin edebilir kesin olarak 16.hafta falan oluyor belli olması o da gösterirse...

Bu sebeple devlet hastanelernin bazilarinda doktorlar cinsiyetleri soylemek istemiyor.adam gelip doktora satasiyor nasil kiz olabilir diye?
Turlu turlu insan var memlekette.
Dedgi mantiksiz degil.
Ama siz de hakli olarak merak etmis ve bir soru sormussunuz uslup cok onemli,terslememesi gerekirdi

genelde kiziyorlar ama doktorum bana kendiliginden soylemisti

tepkisi normal degil nerden biliyor benim erkek kız cocuk ayrım yaptıgımı bana dese ben tepki gosterirdim acıkcası

Söylediği doğru ama uslubu çok önemli bu doktora güvenmeni de çok etkiler bi daha gitme o doktora başka doktora git.

K. Bakma cnm ama doktor hakli kiz erkek ne farkeder. Saglikli olsunn yeter

Ya ben bi kadina aylarca erkek cocugun olucak deyip en son bu %100 kiz diyen doktordan aldigi cevabi kocasina soylediginde " eve gelme seni bosucam "diyen koca duydum. Bazen doktorlar cinsiyet soylemekte haklilar yanii

Sağlık tabiiki de önemli ne saçma. Hele hele anne adayı için en önemli şey. Ama diğer önemli şeyde cinsiyet. Ona göre kıyafet bakıyosun hayal kuruyosun isimler düşünüyorsun. Boşver takma sen gerçekten konuşmuş öyle doktorun

Bu cuma çağırdı son kez gidicem ondansonra başka hastaneye gidicem işlerine geldimi iyi gelmedim terler hep sadece o konuyla ilgili değil genelleme olarak öyleler doktorlar diye kendilerini hep yüce görüyorlar biz hastalar olmasak oturdukları yerden kimse para vermez ama işte gel bunu öyle burnu havada dik olan doktorlara anlat. ..

Gereksiz bir cümle kurmuş deseydinki devlet hastanesi evet söylemiyorlar bazen suratımıza bile bakmadan geçiştiriyorlar ama özele gidiyorum demişsin ve belli bir para ödüyorsun henüz erken bunu konuşmak için yani Kıbar olabilirdi bence ayıp etmiş

söylediği her ne kadar doğru olsada söyleyiş tarzı çokk yanlış ben böyle bir doktora bir daha devam etmezdim yerinde olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…