Ben size.tam destek veriyorum
Eğitim için Çin'e gitmeyi bile göze alan doktorali bir anneden size tam destek

Öncelikle eğitim için aklınıza koyduğunz hedeflernz için hiç bir şeyden geri kalmayın.
Siz de gireceğiniz ortama kolaylıkla adapte olacak birisiniz ki gitmek, uzaklaşmak güzel geliyor ki psikologlar bile belirli zamanlarda özlemek iyidir iliski için diyorlar.
Ben de evladimdan 1 gece ayrı kalamam ama onu bir.yere bırakma konusunda acayip kuşkucuyum.
Ben sizin yerinizde olsam ne yapardim
-Annemle gitmeyi düşünürdum yarim gün kreş/ oyun grubu ile bu süreci daha verimli olurdu(Ki kreşe giden tüm cocuklar belirli aralikla hasta olabilirler. Bunun için de ya izin alıp evde olmanız lazim ki kısa süreli gidiyorsunuz buna her seferinde izin almak nasıl olur bilemem)
- yada başvuru yaptığınız yerde Türk bakıcılar mutlaka vardır. Bir sekilde o sitelerde araştırma yapıp bir bakıcı ayarlar yine yarım gün onunla yarım gün kreşte olacak şekilde verimli geçmesini sağlardim zamanlarınin. Sonra sizinle zaten hep
Ve çocuklar düşündüğümüzden daha yetenekliler dil konusunda ama gitmeden bu bekleme sürecinde ders aldırın ve ilerlesin oraya gidince daha rahat olur.
Bu deneyim herkesin eline gecmez.aldiginiz para yetmeyecek buna emin olun ama sadece o paraya güvenip giderseniz tek bile yaşamak zor. Kredi bile çeker yine de giderim ben göze alıp

Burda aynı yollardan geçmeyen ahkam kesen çok olur siz kulak asmayin bile.