- Konu Sahibi Fatmarabia
Bayanlar hamile kaldığımız günü doktorumuz bilebilir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canimGüne gün bilmez ama SAT dan hesaplar tahmini
Aşılama değil normal gebelik canım geç döllenme dedi ama buna imkan yok bana 2 hafta gibi bir gerilikten bahsediyor sonra karnımdaki yağlardan dolayı bebeği cok küçük gördüğünü söylüyor boyle birsey olur mubu arada duzeltme yapayım
tup bebek veya asılama gıbı durumda tabıkı bılınır gunu :)
olabılırAşılama değil normal gebelik canım geç döllenme dedi ama buna imkan yok bana 2 hafta gibi bir gerilikten bahsediyor sonra karnımdaki yağlardan dolayı bebeği cok küçük gördüğünü söylüyor boyle birsey olur mu
Ben ilk gittiğim doktor 4 haftalikti geç döllenme dedi 5. Haftada baska bi doktora gittim geç döllenme değil ama karnın cok yağlı o yuzden keseyi görmemiş olabilir dedi baska bi doktora gittim aynısını dedi baska bi doktor da gec dollenme değil dedi vajinal ultrason ile baktı bebegin büyümüş dedi sadece 1 gün oynuyor arada dedi karnından bebek gözükmüyor veya olduğundan 2 hafta geride gözüküyor dedi karnimda ki yağdan dolayı keseyi görememiş olabilir mi canimolabılır
gec dollenme dıye bırsey gercekden var ve karnında yag oranı fazlaysa bebegı gormekte zorlanmak dıye bırsey de var bızzat ben yasadımbu sebeple ozellıkle son 5 aydır cok cıddı anlamda kılo verdım ve vucudumu kaslandırmaya calısıyorum benımde karnımda yag oranım fazla oldugu ıcın bebege bakarken zorlanıyordu epey bastırıyordu
2 farklı doktora gıdıyordum es zamanlı ıkısıde aynı seyı soyledı bırbırınden habersız ...
ıcınıze sınmıyorsa baska bır doktora daha gıdın derım ben yedek bır kadın dogumcunuz mutlaka olsun
2 farklı doktora giden canını seveyim 1 ayda 4 doktor oldu benimbebısınız hayırlı olsun bu arada saglıkla sıhhatle :)
Ben ilk gittiğim doktor 4 haftalikti geç döllenme dedi 5. Haftada baska bi doktora gittim geç döllenme değil ama karnın cok yağlı o yuzden keseyi görmemiş olabilir dedi baska bi doktora gittim aynısını dedi baska bi doktor da gec dollenme değil dedi vajinal ultrason ile baktı bebegin büyümüş dedi sadece 1 gün oynuyor arada dedi karnından bebek gözükmüyor veya olduğundan 2 hafta geride gözüküyor dedi karnimda ki yağdan dolayı keseyi görememiş olabilir mi canim
Canim vajinal ultaron ama doğrusunu söyler demi yani haftasını kesin belli eder mi
ayyy neler olmus oyle
hepsı de olabılır
1-2 hafta daha bekleyın bakalım
valla bunu en ıyı doktor bılır canım benım ama kendım hamılelık surecımde hep haftası soylendıCanim vajinal ultaron ama doğrusunu söyler demi yani haftasını kesin belli eder mi