Doktorlar bilir m i

tahmını hesaplarlar bırebır gunun dırek bılınmesı mumkun degıl ama ortalama haftasını bılır
mesela ornek verıyorum
ptesı gunu hamıle kaldınız yanı döllenme oldu dıyelım dırek ptesı gunu dıyemez doktor hafta der
o haftanın herhangı bır gunu yanı

bu arada duzeltme yapayım
tup bebek veya asılama gıbı durumda tabıkı bılınır gunu :)
Aşılama değil normal gebelik canım geç döllenme dedi ama buna imkan yok bana 2 hafta gibi bir gerilikten bahsediyor sonra karnımdaki yağlardan dolayı bebeği cok küçük gördüğünü söylüyor boyle birsey olur mu

olabılır
gec dollenme dıye bırsey gercekden var ve karnında yag oranı fazlaysa bebegı gormekte zorlanmak dıye bırsey de var bızzat ben yasadım bu sebeple ozellıkle son 5 aydır cok cıddı anlamda kılo verdım ve vucudumu kaslandırmaya calısıyorum benımde karnımda yag oranım fazla oldugu ıcın bebege bakarken zorlanıyordu epey bastırıyordu
2 farklı doktora gıdıyordum es zamanlı ıkısıde aynı seyı soyledı bırbırınden habersız ...

ıcınıze sınmıyorsa baska bır doktora daha gıdın derım ben yedek bır kadın dogumcunuz mutlaka olsun

bebısınız hayırlı olsun bu arada saglıkla sıhhatle :)

Ben ilk gittiğim doktor 4 haftalikti geç döllenme dedi 5. Haftada baska bi doktora gittim geç döllenme değil ama karnın cok yağlı o yuzden keseyi görmemiş olabilir dedi baska bi doktora gittim aynısını dedi baska bi doktor da gec dollenme değil dedi vajinal ultrason ile baktı bebegin büyümüş dedi sadece 1 gün oynuyor arada dedi karnından bebek gözükmüyor veya olduğundan 2 hafta geride gözüküyor dedi karnimda ki yağdan dolayı keseyi görememiş olabilir mi canim

ayyy neler olmus oyle
hepsı de olabılır
1-2 hafta daha bekleyın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…