Doktorlar Kafamı Karıştırdı Endişeliyim

gizzemksk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
886
86
123
İzmir
Son adet tarihim 25 Eylül dün kadın doğum uzmanına gittim. Ultrasyona soktu 3 haftalık dedi. İlaç yazdı gönderdi. Bugün sağlık ocağına gittim. Belge gerekiyormuş kayıt için. Doktor bana bir şey vermemişti. Kan tahlili yapacaklar yarın sağlık ocağında. Bana boş gebelik olabilir gibi bir şeyler söyledi korktum. Doktor boş gebelik olsaydı görür müydü ultrasyonda? Yoksa daha belli olmaz mı?

bahsettiğin tarihe göre bebeğin geç döllenme olabilir ama boş gebelik olma ihtimali olduğunu hiç sanmıyorum. hamilelik kaydı için sağlık ocakları belge istemez normalde benden istenmedi iki hamileliğimde de. su an hamileyim. testi yapsınlar sakıncası yok hatta söyle gerekebilecek bütün değerlerine bakılsın troide falan bakılıyor.
sen hamileyim dediğinde kaydı almak zorundalar, kaydetmedikleri hamilelik onlara puan kaybettiriyor çünkü. işleri seninle ilgilenmek bırak yapsınlar testi doğum doktoruna da onları götürebilirsin gerektiğinde. çok canını sıkarsa gir aile hekiminin yanına şikayet et. oradaki ebeler doktorun sekreteri konumunda şu an. doktor ebenin burnundan getirir. tecrübeyle sabit :)

Aynen katılıyorum. Sen hamileyim dediğin zaman kaydını almak zorundalar. Ama seninki için çok erken daha 3 haftalık. 6-7 hafta arası kalp atışları belli oluyor. Bendinde kan tahlil sonuçlarımı ve ultrason görüntüsünü istediler. Senden bunları yaptırdığını zaman daha sonrada alabilirler.

muhtemelen yumurtlamanın son günü hamile kaldın çünkü doktor banada aynı seyi söylemişti dış gebelik olabilir felan diye 21 eylülde adet olmustum bende son olarak ama suan bir aylık hamileyim bebegimin kesesi oluştu korkma yani cnm biraz daha bekle bnde suan kalp atışlarını duymayı sabırsızlıkla bekliyorum haftaya duyarız inşallah sende saglıklı sekilde kucaklarsın insallah bebişini tatlım

Back
X