- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi aabeyazmelek
-
sen kaç saat yattın spremleri nasıl rahimin içinemi yerleştiriyorlar ne bileyim anlat işte
işlemin nasıl yapıldıgını canım.. hiçbir bilgim yok çünkü ögrenmek istiyorum...
canım ilk mesajını okudum fakat digeri benim gönderdigim mesaj geri göndermişsin saol canım yardımların için..canım inşallah tutar habersiz bırakmabende özel hastanede yaptırdım. 15-20dk masada o şekilde sonrada 1 saat yatakta istediğin şekilde rahatça yatıyosun. ağrı falan yok korkma. rahim filmine hiç benzemiyo.
özelden msj attım sana orda daha uzun yazdım
:1hug:
aaaa valla ben hafta sonuna denk geldigi için dogum hanede yapıldı işlem bitince muayne masasını yatak haline getirdile ayaklarımın altına yüksk bir sert yastık koydula o şekilde 2saat sırt üstü yattım hiç kıpırdatmadılar bacaklarımın üzerime örtü örtüler ama belim mahfoldu heralde ben orada üşüttüm zannedresm şimdi migde rahatsızlıgı çekiyorum ama bebişler gelsinde razıyım
benim başımdan 2 aşılama 2 de tüp bebek deneyimi geçtiiii....ve sayısız muayene,rahim filmi vs...ama sonu iyi olsunda razıyım acısına ben..ama benim için en rahatı aşılamaydı arkadaşlar hiç korkulacak bir şey diil yanii....stres yapmayınız lütfen...
canım geçmiş olsun biraz aşılamadan bahsedermizin:uhm: nasıl oldu kaç saat yaptın mesela canın acıdımı birde biz parayla yaptırıcaz özel yani inşallah canım allah gönlüne göre versin hepimizin...
peki mesela benim daha önce 2 düşükle sonuclanan gebeliğim oldu.zamanla erkeğin spermlerinde bu sorun olusurmu yanı önce yoktu ama sonra oluşma gibi bir olasılık varmı ve bu sperm sayısına bakılırkenmı anlaşılıyor hangi testte anlaşılır.çok sordum sanırım ama ilk defa duyyorum bunu.
merhaba arkadaşım,
aşılama konusunda kim bana; canın acıdı mı? zor oldu mu? diye sorsa herkese söyleyeceğim tek bir cümle var. keşke hepimiz sadece aşılamayla hamile kalsak :) tedaviyle hamile kalma yolunda bu kadar kolay bir yol olamaz herhalde.kesinlikle canın acımıyor,iğneleri kendin vuruluyorsun zaten.o kadar ince ki iğneler hiçbirşey anlamıyorsun bile.aşılama yapılırkende normal ultrason muayenesi gibi hiçbirşey hissetmiyorsun ve sadece 5-10 dakika sürüyor. ama herşeyden önemlisi tedavi gördüğün hastane ve doktor.ben bu konuda medicalpark bahçelievler' deki tüp bebek doktoru ayşe jane özcan ve ekibinden çok çok memnunum.herkese de tavsiye ediyorum. allah hepimize bebeklerimizi tez zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin inş. canım.
sen kaç saat yattın spremleri nasıl rahimin içinemi yerleştiriyorlar ne bileyim anlat işte
işlemin nasıl yapıldıgını canım.. hiçbir bilgim yok çünkü ögrenmek istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?