sevdam81 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2013 197 1 26 İstanbul 2 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sevdam81 #1 selamunaleykum arkadaslar gebelıkte karnını bilerek şişirmek ne gbi zarar verebılr? bebeg ultrasyon cekerken doktor benı bobrek ıcın geldım sandı ama bebek oldugunu snrdan farkettı karnını şişir dedı şişirdim snra bır kac damla pembe kan geldi bunu kadın doğuma dedım nasıl oldu anlamadı baktı ultrasyna sıkntı yok bebekte dedı..sizce karın şişirmek sakınca verırımı bebege..
selamunaleykum arkadaslar gebelıkte karnını bilerek şişirmek ne gbi zarar verebılr? bebeg ultrasyon cekerken doktor benı bobrek ıcın geldım sandı ama bebek oldugunu snrdan farkettı karnını şişir dedı şişirdim snra bır kac damla pembe kan geldi bunu kadın doğuma dedım nasıl oldu anlamadı baktı ultrasyna sıkntı yok bebekte dedı..sizce karın şişirmek sakınca verırımı bebege..
jeanneCdarc my little warrior..... Kayıtlı Üye 1 Eylül 2011 2.837 1.975 398 2 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sevdam81 #2 ????? karın şişirmek bebeğe neden zarar versin??? merak etme arkadaşım bebeğin olabilecek en güvenli yerde
????? karın şişirmek bebeğe neden zarar versin??? merak etme arkadaşım bebeğin olabilecek en güvenli yerde
I ice floe Guru Kayıtlı Üye 21 Eylül 2010 3.304 1.923 448 2 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sevdam81 #3 sevdam81 .!.: selamunaleykum arkadaslar gebelıkte karnını bilerek şişirmek ne gbi zarar verebılr? bebeg ultrasyon cekerken doktor benı bobrek ıcın geldım sandı ama bebek oldugunu snrdan farkettı karnını şişir dedı şişirdim snra bır kac damla pembe kan geldi bunu kadın doğuma dedım nasıl oldu anlamadı baktı ultrasyna sıkntı yok bebekte dedı..sizce karın şişirmek sakınca verırımı bebege.. Genişletmek için tıkla... Merk etme canim ondan olmamistir.
sevdam81 .!.: selamunaleykum arkadaslar gebelıkte karnını bilerek şişirmek ne gbi zarar verebılr? bebeg ultrasyon cekerken doktor benı bobrek ıcın geldım sandı ama bebek oldugunu snrdan farkettı karnını şişir dedı şişirdim snra bır kac damla pembe kan geldi bunu kadın doğuma dedım nasıl oldu anlamadı baktı ultrasyna sıkntı yok bebekte dedı..sizce karın şişirmek sakınca verırımı bebege.. Genişletmek için tıkla... Merk etme canim ondan olmamistir.