badenur Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2009 1.372 91 118 İstanbul 7 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi badenur #1 Arkadaşlar doktorlara karşı hakkımızı arayacağımız, onları şikayet edebileceğimiz bir resmi makam var mı? Yanlış teşhis tedaviler sonunda çok canlar yanıyor... Hakkımızı nerde aramalıyız bilen var mı? şu an maddi manevi çok mağdurum, içim içime sığmıyor, hakkımı arayacak bir yer varsa, en azından öfkemin dinmesi için başvuracağım....
Arkadaşlar doktorlara karşı hakkımızı arayacağımız, onları şikayet edebileceğimiz bir resmi makam var mı? Yanlış teşhis tedaviler sonunda çok canlar yanıyor... Hakkımızı nerde aramalıyız bilen var mı? şu an maddi manevi çok mağdurum, içim içime sığmıyor, hakkımı arayacak bir yer varsa, en azından öfkemin dinmesi için başvuracağım....
P p_aytar Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2008 269 1 96 Zonguldak 7 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi badenur #2 hocam yazılı belge kanıt vs var ise manevi tazminat davası açabilirsiniz
O ozlem80 Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2009 4.254 23 116 İngiltere 7 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi badenur #3 ne oldu bilmiyorum ama cok gecmis olsun. saglik bakanligina basvurabilirsiniz. cok ciddi ihtarlar alabilirler.
ne oldu bilmiyorum ama cok gecmis olsun. saglik bakanligina basvurabilirsiniz. cok ciddi ihtarlar alabilirler.
H haymatlos Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2009 1.305 17 158 İstanbul 7 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi badenur #4 Türk Tabibler Odası'na şikayet edebilirsin arkadaşım.
sevim_li oğlum+kocam=benn Kayıtlı Üye 7 Ekim 2008 1.978 8 116 39 İstanbul 7 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi badenur #5 arkadaşların dediği gibi sağlık bakanlığı sitesinde hasta hakları var oradan şikayet edebilirsin sonuçta alırsın tecrubeyle sabittir
arkadaşların dediği gibi sağlık bakanlığı sitesinde hasta hakları var oradan şikayet edebilirsin sonuçta alırsın tecrubeyle sabittir
yasemin33 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2009 536 0 96 Diğer 7 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi badenur #6 Hastanenin hasta hakları kısmına dilekçe verebilirsin yada sağlık bakanlığının T.C. Sağlık Bakanlığı adresinden web uygulamaları kısmından hasta hakları bölümüne başvurabilirsiniz.Eşim hasta hakları birim sorumlusudur.
Hastanenin hasta hakları kısmına dilekçe verebilirsin yada sağlık bakanlığının T.C. Sağlık Bakanlığı adresinden web uygulamaları kısmından hasta hakları bölümüne başvurabilirsiniz.Eşim hasta hakları birim sorumlusudur.
A apple23 öykü&övgün Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 261 2 96 Diğer 7 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi badenur #7 elinde kanıtın varsa sağlık bakanlığına belgelerinle beraber başvurabilirsin yada tazminat davası açabilirsin
elinde kanıtın varsa sağlık bakanlığına belgelerinle beraber başvurabilirsin yada tazminat davası açabilirsin
zeynep4 Nirvana Kayıtlı Üye 27 Şubat 2010 12.221 2.447 773 8 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi badenur #8 canım benim bende madurum ama elimde kanıt yok her şehirde kendini bilmez tüp bebek doktorları var napıcaz bilmiyorum önüne gelen doktor oluyo
canım benim bende madurum ama elimde kanıt yok her şehirde kendini bilmez tüp bebek doktorları var napıcaz bilmiyorum önüne gelen doktor oluyo
dus su akar yolunu bulur.... Kayıtlı Üye 26 Şubat 2009 973 3 96 İstanbul 8 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi badenur #9 badenur .!.: Arkadaşlar doktorlara karşı hakkımızı arayacağımız, onları şikayet edebileceğimiz bir resmi makam var mı? Yanlış teşhis tedaviler sonunda çok canlar yanıyor... Hakkımızı nerde aramalıyız bilen var mı? şu an maddi manevi çok mağdurum, içim içime sığmıyor, hakkımı arayacak bir yer varsa, en azından öfkemin dinmesi için başvuracağım.... Genişletmek için tıkla... cok gecmis olsun ne oldu bilmiyorum ama
badenur .!.: Arkadaşlar doktorlara karşı hakkımızı arayacağımız, onları şikayet edebileceğimiz bir resmi makam var mı? Yanlış teşhis tedaviler sonunda çok canlar yanıyor... Hakkımızı nerde aramalıyız bilen var mı? şu an maddi manevi çok mağdurum, içim içime sığmıyor, hakkımı arayacak bir yer varsa, en azından öfkemin dinmesi için başvuracağım.... Genişletmek için tıkla... cok gecmis olsun ne oldu bilmiyorum ama
H hakkini_ara_feyza Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2013 16 0 0 İstanbul 22 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi badenur #10 AŞAĞIDAKİ LINK'LERDE DOKTOR İHMALİ, HATASI ŞİKAYET İÇİN VE KURUMLARI ŞİKAYET İÇİN BAŞVURACAĞINIZ YERLERİN VE YAPILACAKLARIN DETAYLI LİSTESİNİ BULACAKSINIZ. Doktor ve Hastane Şikayeti Doktor İhmalleri SAYGILARIMLA,
AŞAĞIDAKİ LINK'LERDE DOKTOR İHMALİ, HATASI ŞİKAYET İÇİN VE KURUMLARI ŞİKAYET İÇİN BAŞVURACAĞINIZ YERLERİN VE YAPILACAKLARIN DETAYLI LİSTESİNİ BULACAKSINIZ. Doktor ve Hastane Şikayeti Doktor İhmalleri SAYGILARIMLA,