Doktorları nereye şikayet edebiliriz? Bilen varmı?

badenur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
1.372
91
118
İstanbul
Arkadaşlar doktorlara karşı hakkımızı arayacağımız, onları şikayet edebileceğimiz bir resmi makam var mı?

Yanlış teşhis tedaviler sonunda çok canlar yanıyor... Hakkımızı nerde aramalıyız bilen var mı?

şu an maddi manevi çok mağdurum, içim içime sığmıyor,

hakkımı arayacak bir yer varsa, en azından öfkemin dinmesi için başvuracağım....

ne oldu bilmiyorum ama cok gecmis olsun.
saglik bakanligina basvurabilirsiniz.
cok ciddi ihtarlar alabilirler.

arkadaşların dediği gibi sağlık bakanlığı sitesinde hasta hakları var oradan şikayet edebilirsin sonuçta alırsın tecrubeyle sabittir

Hastanenin hasta hakları kısmına dilekçe verebilirsin yada sağlık bakanlığının T.C. Sağlık Bakanlığı adresinden web uygulamaları kısmından hasta hakları bölümüne başvurabilirsiniz.Eşim hasta hakları birim sorumlusudur.

elinde kanıtın varsa sağlık bakanlığına belgelerinle beraber başvurabilirsin yada tazminat davası açabilirsin

canım benim bende madurum ama elimde kanıt yok
her şehirde kendini bilmez tüp bebek doktorları var napıcaz bilmiyorum
önüne gelen doktor oluyo

Arkadaşlar doktorlara karşı hakkımızı arayacağımız, onları şikayet edebileceğimiz bir resmi makam var mı?

Yanlış teşhis tedaviler sonunda çok canlar yanıyor... Hakkımızı nerde aramalıyız bilen var mı?

şu an maddi manevi çok mağdurum, içim içime sığmıyor,

hakkımı arayacak bir yer varsa, en azından öfkemin dinmesi için başvuracağım....

cok gecmis olsun ne oldu bilmiyorum ama

Back
X