Facelift konusunu araştırırken yorumlarda bu videoyu gördüm ve inanılmaz irite oldum .Arkadaşlar farkında mısınız doktorların normal sıradan vatandaş ve ünlülere gösterdiği özenin farklı olması sizin de midenizi bulandırmıyor mu?
İlgili ünlü kişiye yapılan yüz germe ameliyatı tamı tamına 7 saat sürmüş .Zaten ameliyat olan kişi de uzun sürmesinin sebebi olarak dikişlerin çok özenli atılmasını ve tamamen simetrik olması için doktorun uğraşmasını göstermiş .Sıradan biri yaptırsa max 3 saat sürecek yüz germe işlemi 7 saat sürmüş ?
Bu doktor hakkında sayısız şikayet var özensiz ve baştan savma yaptığı hakkında .Ama parayı veren sade vatandaşta aynı parayı ödüyor .Bu ne kadar etik dışı bir hareket .
Çoğu insan bu ameliyatlardan sonra yamuk yumuk dikiş izlerinden , dikiş izlerinin yayılmasından , saçlarının dökülmesinden ,kulaklarının yapışmasından şikayetçiyken , doktorların bu yeteneklerini sadece ünlü ve hatırı sayılır kişilere göstermesi , aynı parayı almasına rağmen sıradan vatandaşlara aynı ihtimamı göstermemesi iğrenç bir durum .
Madem bu kadar mükemmel dikiş atabiliyorsun herkese at ?
Sizler ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama aynı parayı ödeyip aynı hastanede aynı ameliyat masasına yattığımızda bile doktorların gözünde eşit değiliz .En azından bazılarının.
Aslı Şen'de, tam olarak benim operasyondan yaptırmış, burada benim yaşadığım şeyleri yaşamış ve anlatmış. Harika bir video. En az bir ay çok şiş ve çirkin görüntü olduğu, sonra sonra düzeldiğini anlatmış. Motive edici bir video.
Kimse kusura bakmasın ama bizim insanımızda şu zihniyet var “pahalıysa kesin iyidir” hele ünlü biri tavsiye ediyorsa bitmiştir varını yoğunu o doktora verir. Burdaki hanımefendiler sayensinde isim yapmış birkaç doktor Türklerin yüzüne bile bakmaz şu an