Doktorların İmkansız Dediği Mucizem

Ebiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
164
7
118
İstanbul
Selamun Aleykum Arkadaşlar
Ben kısaca hikayemi anlatayım 24 yaşındayım yaklaşık 3 yıllık evliyim ilk günden beri çocuk istiyorduk 6 aylık evli iken hayatıma doktor doktor dolaşmakla başladım yumurtalıklarımda tembellik vardı çok geç çatlıyordu, adet düzensizliği ,polistik over kistim, sağ tüpüm tamamen sol tüpüm ise %60 tıkalıydı çocuk sahibi olabilmem için direk tüp bebek yaptırmam isteniyordu onca gittiğim prof. lar hastaneler artık tam ümidimi kesmişken tüp bebeğe karar verdiğimiz ay hamile olduğumu öğrendim Gerçekten Rabbimin mucizesiydi ve öğreneli 3 hafta oluyor:) Rabbim bu mutluluğu cümle isteyenlere nasip etsin gerçekten çok farklı bir duyguymuş inşAllah Rabbim sizleride sevindirir

Hayırlı olsun canımm, Rabbim sağlıkla kucağını almayı nasip etsin inşAllaahh
Baya bir vade atlatmışınn ama yılmamışın bunun içinde ayrıca tebrik ediyorum
Pekii ekstra yaptığın neydi?
veya herkesin dediği tez doğru muu tam vazgeçmişken hamile kalmak?

gözün aydın cnım darısı bızım başımıza...benımde sol tüpüm tıkalı 1 senedir doktor doktor ugrasıorum...arkadasımızında sordugu gıbı umudunu kesmışkenmi oldu cnm nsl oldu ..

RABBİM tamamına erdirsin inşallah.RABBİM yeterki ol desin onun kudreti herşeye yeter.olmazları oldurur O.inşallah birgün bana ve tüm isteyip bekleyenlere ol der...

Tebrik ederim. Hayırlısı ile kucağına da alırsın inşallah... Benim tüplerimin ikisi de kapalı. Laparaskopi ile açılmadı. Ağustosta tüp bebek yaptırdık, olmadı. Aralıkta yeniden deneyeceğiz. Biliyorum çaok zayıf bir ihtimal ama Allah'tan ümit kesilmez. Rabb'im mucizemi verir inşallah...

Allah razı olsun hepinizden Rabbim tüm isteyenlere içindede tabiki sizlerede bu mucizeyi nasip etsin. Doktorlar normal yolla imkansız diyordu tüp bebek düşünüyorduk ama bu 2 ay yani 6. ve 7. ayda çok yoğun şekilde geçirdim yani aslında evliliğim sürecinde ilk defa tam teslimiyet diyebilirim her namazdan sonra secdede yalvardım Rabbime kendimden çok eşim için istiyordum çok küçük yaşta anne ve babasını kaybetmiş eşim ve bu yüzden kendi ailesi çocukları evi hep bu hayallerle avutmuş kendini evlendikten hemen sonra çocuk istememizin en büyük nedeni buydu Rabbime şükürler olsun nasip etti Ben bu 2 ay içinde kurban adadım hamileliğimde 1 kurban ve doğduktan sonra 1 kurban kestirmek için 7 tane yetimi sevindireceğim dedim. Bunların yanı sıra adetimin bitiminden 2 gün sonra başlayıp yumurtlama takibime göre süt buharına oturdum geceleri daha sonra birlikte olduk ve ilk defa belimin altına yastık koyup ayaklarımı 10 dk yukarda tuttum Tabiki Rabbimin verdiği mucize ama belki bunlarında etkisi olmuştur..

Ben hiçbir zaman çocuğum olmayacak diye umudumu kesmedim sadece normal yolla olmayacak artık tüp bebek yaptıralım beklememizin anlamı yok diye umudum kalmamıştı yoksa Rabbimden umudumuzu kesersek nasıl yaşayabilirizki bizi ayakta tutan en büyük güç umut.. Asla umudunuzu kesmeyin aslaa

rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inş.çok sevindim gerçekten bizler içinde dua edermisin arkadaşım

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin ..umut oldun bizlerede allah ol derse olur mucizesini gönderir..darısı bizlere olsun

tebrik ederim.rabbim sağ salim kucğına almayı nasip etsin kardeşim ya bize de dua et:)))))))))))

benim de tüplerim tıkalı tüp bebeğe yönlendirdiler.belki kendi kendine olur diye bekleyip alternatif bi şeyler deniyrm işteee...............................

sağlıklı sorunsuz bir gebelik geçirirsiniz inşallah hayırlı bir evlat olsun yeterki Allahın ve meleklerin mucizeleri sınırsız ben mucizelere inanıyor ve güveniyorum.. Rabbım herkeze ve banada nasip etsin ve edecekte..AMİN!

Rabbim hepinizden razı olsun Dualarımızı niyetimizi bilendir Rabbim cümlemizin duasını kabul etsin..
inanın hep dua ediyorum Bu sevinci bu güzelliği tüm isteyenlere yaşatsın Rabbim tüm hamilelerede sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin

İnşallah sağlıkla hayırlıs şekilde kucağına alırsın evladını, bu haberi paylaştığın için ayrıca teşekkürler çünkü burada pek çok kişiye umut oluyorsunuz

gözün aydın canım allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah.yazdıklarını okurken çok duygulandım kendimden bişeyler buldum adeta eminim benimle aynı şeyleri düşünen arkadaşlarda vardır.herkese bir umut olucaksın mutlaka.rabbimden umut kesilmez.yüce rabbim banada benim gibi isteyen herkesede hayırlı evlatlar versin. sende bizim için dua et canım.
inş sağlıklı hayırlı ömürlü bir evlat olur bebeğin canım

amin canim cok sevindim senin adina .birsey soracagim esinde herhangi bir problem varmiydi.benim tuplerim yumurtaliklarimda problem yok fakat miyom var 3 cm ve esimde özur dileyerek söyluyorum sperm sayisi yuksek fakat ileri hareketlilik cok az.ben asilama yaptirdim 1 kez tutmadi .tup bebek denemek istiyorum ama senin yazini görunce bana umut oldu.

insallah evladini sag salim kucagina alirsin canim..dualarinda bizide unutma insallah

Canım Rabbim tüm bebek isteyenlere burdaki arkadaşlarımıza evlat nasip etsin Benim eşimdede sperm sayısı yüksekti ama bi sorun yoktu yani tek sorun bendeydi çok şükür Rabbim bize bu mucizeyi nasip etti sizlerede eder inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…