• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorsuz kaldım :(

elvan7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
1.066
1.963
83
Merhabalar,
Dört sene iki diş yaptırmıştım. Biri kanal , biri dolgu. 2 çocuğum vardı. Ugrasmayım diye özele gitmiş bir daha tövbe etmiştim. :KK51:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun

Kök içi eğri olunca kanal yaptıkları aletin ucunda sıkıntı olabiliyormuş, sıkışıp kalabiliyormuş

Yeni doktor da dikkat etsin

Geçmiş olsun.evet dış işi çok sıkıntılı ,ozellerde bir suru para öbürlerinden gün almak sıkıntı.cok sıkıntı cikarmiyorsa üniversitede gün almayı mi beklesenizki.maddi durum musaitse tavsiye edilen bir ozel Dr a gidin

Geçmiş olsun.evet dış işi çok sıkıntılı ,ozellerde bir suru para öbürlerinden gün almak sıkıntı.cok sıkıntı cikarmiyorsa üniversitede gün almayı mi beklesenizki.maddi durum musaitse tavsiye edilen bir ozel Dr a gidin
he özele gittim 400 tl kanal için verdim. İyi de devletimin hastaneleri varken niye özele gideyim ki. Ben öğretmenim öğretmenle ilgili bir konu açılsa Eşek gibi yapmak zorunda almak zorunda gibi ifadeler kullanılıyor. Eltim kaynım dis doktoru. Rötgen resmini yolladım. Uğrasmak istememiştir diyor.
yav uğrasmak istememek gibi hakkı var mı? işi o zaten

Bugun bende bir haller var herhalde, okudugum konularin yarisini anlamadim.
Bu da onlardan biri oldu.

Geçmiş olsun

Kök içi eğri olunca kanal yaptıkları aletin ucunda sıkıntı olabiliyormuş, sıkışıp kalabiliyormuş

Yeni doktor da dikkat etsin
Allah korusun Ama kökler eğri değil. Rötgen resmini kooydum sağ üst 7 numaralı diş. Eltim de kaynım da diş doktoru ama başka sehir de . O da dedi eğri değil. Uğraşmak istemis

Bugun bende bir haller var herhalde, okudugum konularin yarisini anlamadim.
Bu da onlardan biri oldu.

vuuu anlattığım dersi öğrencilerim nasıl anlıyor o vakit:oops:
daha önce özelden memnun kalmadım diye devlete gittim. devlette hiç biri yapmadı. Ben de özele giitim. Özet

Yillarca ozele gittim
Bir ton para saydim
En sonuc dise kanal tedavisi icin gitmistim
Tedaviye basladi ama ben bir daha is gucten gidemedim param da yoktu yarim kaldi oyle kanalli disle gezdim sonra disler eridi kirildi kokleri kaldi
Iki hafta once agridan kendimi ( para olmadigi icin ) devlet hastanesinde buldum
Hic randevu almadim
Siram geldi girdim, derdimi anlattim
Film cektiler ve ben koltukta disimden bahsederken onlar bambaska dislerime bile ben demeden dolgu yaptilar :KK49:
Sok oldum sonra dis koklerim iltihap kapmis antb verdi uc gun sonra gel dedi. Gittim disimi cektiler ve sol taraftaki disimde bitmis durumdaymis ve arada da bosluk vardi (dis cektirmistim) hazir gelmisken olcu alalim buraya da kopru yapalim dediler anlayacaginiz buyuk sehirler bu konuda cok avantajli masallah

Ay bu diş konusu çok hassas benim de dişimin kökü hem eğri hem de aletin giremeyeceği kadar inceydi özele gittim 1 saat uğraştılar 2 doktor kan ter içinde kaldı olmadı sonuç dişimi çektiler:KK61: çok üzülmüştüm umarım seninki öyle sonuçlanmaz

Ay bu diş konusu çok hassas benim de dişimin kökü hem eğri hem de aletin giremeyeceği kadar inceydi özele gittim 1 saat uğraştılar 2 doktor kan ter içinde kaldı olmadı sonuç dişimi çektiler:KK61: çok üzülmüştüm umarım seninki öyle sonuçlanmaz
Çok üzüldüm . Ben özel de bir klinikte yaptırıyorum. Hem de memnun kalmadığım yere geri döndüm. Devlette iki doktora gittim. Ünv randevu için aradım. İki de özel de ya sıra yok ya da yapamam dediler. KOca hastanede yapacak kişi yok. alet vb yok. Küçük klinikte her imkan var. Bir hekim her şeyden anlıyor maşallah

Uzulme canim. Cekilmesi kanal yapilmasindan daha hayirli olabilir. Kanal yapilan dislerde sonradan cok problem cikabiliyor. Hem kanal yapilan dis kirilganlasiyor tekrar tekrar ugrastirabiliyor hem de dokuda bakteriyel problemler kalip apse falan olusabiliyor.

Uzulme canim. Cekilmesi kanal yapilmasindan daha hayirli olabilir. Kanal yapilan dislerde sonradan cok problem cikabiliyor. Hem kanal yapilan dis kirilganlasiyor tekrar tekrar ugrastirabiliyor hem de dokuda bakteriyel problemler kalip apse falan olusabiliyor.
Ben de uğraşmayıp direkt çektirse miydim? Zaten adam bana 1 ay çektirecek. Haftada bir gün vererek.

he özele gittim 400 tl kanal için verdim. İyi de devletimin hastaneleri varken niye özele gideyim ki. Ben öğretmenim öğretmenle ilgili bir konu açılsa Eşek gibi yapmak zorunda almak zorunda gibi ifadeler kullanılıyor. Eltim kaynım dis doktoru. Rötgen resmini yolladım. Uğrasmak istememiştir diyor.
yav uğrasmak istememek gibi hakkı var mı? işi o zaten
Doğru demek ki risk alacağına oraya yolluyor.ben de öğretmenim ,öğretmenler herşeyi yapmak her çocuğu mükemmel hale getirmek zorunda zaten

Doğru demek ki risk alacağına oraya yolluyor.ben de öğretmenim ,öğretmenler herşeyi yapmak her çocuğu mükemmel hale getirmek zorunda zaten
Ben de bugün doktorlara çok kızdım. Yani 400 üde o kadar kolay kazanmıyorum ki ben. Etim ne budum ne. 4 tane de çocuğum var.
Bugün herkes sağlıksa kısmayacaksın diyor. Tamam kısmayayım da . Doktor bana kalite mi sunuyor küçücük klinikte. Devletimin 100 doktoru içinde bir özeldeki kadar olanı yok mu? Devlette olması gerekeni sunuyor sadece.
ve Hiç kimseden de duymadım ki eğitim şart eğitimden kısmayacaksın.

Back
X