İyi de ben Ağız dış sağlığı hastanesi'ne gittim . En az 100 dış hekimi var. 5 katlı. Hiç sıra yok. Sabah gittiğimde randevu aldım. O bakmayınca Bölge Ağız dis sağlığı hastanesine randevusuz gittim. Giriş yaptım sırada hiç hasta yok hemen muayeneye girdim. Dışarda bekleyen de yok. Bana kanal yapacak. O yapamıyorsa dedim doktor öner özele git dedi.Hayatım dişçilerde geçti küçüklükten itibaren. Sorunlu dişlerim vardı. Kanal tedavisinde dişin kurtulma ihtimali yüzde elli der benim diş hekimim. Dişin sinirleri alındığı için dişin kurtarılamama ihtimali oldukça yüksekmiş. Yani bu durumda sizin dişinizin de kurtulamama ihtimali var, doktor ne yapsın?
Benim de sorunlu bir kanalım var diş hekimim gittiği yere kadar idare et yoksa çekip implant yapmam gerekecek diyor mesela. Şimdi ben dişim arada sızlıyor diye diş hekimime destan mı yazayım?
Başka doktora gitmişsiniz ama çözebilen çıkmamış.
En kötü ihtimalle yakındaki başka büyük merkezi şehirdeki hastanelere gidip şansınızı deneyeceksiniz. Yada Ankara İstanbul gibi büyük şehirdeki diş hekimlerini araştırıp bunun için gideceksiniz.
Ya bir klinikteki tek bir doktor herşeyden anlıyor. Bölge Ağız diş hastalıkları hastahanesinde kanal yapacak bir doktor bile yok öyle mi?