doktoru özel muayenehaneden mi seçmeli özel hastaneden mi üniversiteden mi?

DadsDaughter

Babasının Kızı ;)
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2011
493
72
118
6 haftalığım henüz; dr seçemedim:S sonuna kadar aynı doktorla gitmek ve doğumu da onunla yapmak istiyorum doğal olarak. İzmir'in en iyi doktorunu biliyorum özel muayenehanesi var, ücret 250 TL, doğumu da sadece özel bi hastanede yapıyor 3.5 milyar. Şimdi dr çok güvenilir tamam, parayı da geçtik bu yüzden içimiz rahat olsun diye diyelim; doğumun özelde olması mı daha sağlıklı yoksa herhangi bir aksaklığa karşın üniversitede (ya da devlette) olması mı? Ve eğer üniversiteyi seçersem oradan bir doktorla süreci izlemem daha mantıklı değil mi? Yoksa hepsini boşverip, olmaz inş. bi aksaklık diyerek özel bi hastaneden iyi bir doktorla sonuna kadar gitmek mi? Baya bi karıştım görüldüğü üzere:) Kararını veren var mı?

Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı olsun canım. Allah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Ben muayenehane'ye gidiyorum. Çünkü bildiğim tandığım ve en önemlisi güvendiğim bir doktor olduğu için. Bana göre güvendiğin bir doktor olması çok önemli. Zaten çok iyi bir doktorsa ona göre de anlaşmalı olduğu özel hastanede donanımlı oluyor.

Back
X