özel muayenehanede doktorunuzun doğum ücreti

Tabiki yine araştırın izmir çok büyük bir il ve mutlaka birbirinden iyi doktorlar vardır hangisi içinize siniyorsa onda devam edersiniz bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸
Sizi de tebrik ederim sürecimiz sağlıkla devam etsin inşallah 🥰 şehir hastanesini de çok öven oldu denediniz mi orayı hiç

Sizi de tebrik ederim sürecimiz sağlıkla devam etsin inşallah 🥰 şehir hastanesini de çok öven oldu denediniz mi orayı hiç
Çok teşekkür ederim. Yok oraya hiç gitmedim şimdiye kadar inanın hiç bir fikrim yok orası hakkında bende torbalıdayım oralar bana oldukça mesafeli o yüzden oralara pek gitmiyorum açıkçası

çok uygun fiyatlar yazmışsınız yahu şaşırdım. benim doktorum öyle adı sanı duyulmuş reklamı olan bi doktor olmamasına rağmen muayene ücreti 2000 tl. özel muayenehane. NST gibi işlemlere ekstra ücret alıyor. doğum ücreti 50bin olarak konustuk, ekstralar da olabilir tabi daha dogum olmadıgı icin ödemedik.

çok uygun fiyatlar yazmışsınız yahu şaşırdım. benim doktorum öyle adı sanı duyulmuş reklamı olan bi doktor olmamasına rağmen muayene ücreti 2000 tl. özel muayenehane. NST gibi işlemlere ekstra ücret alıyor. doğum ücreti 50bin olarak konustuk, ekstralar da olabilir tabi daha dogum olmadıgı icin ödemedik.

Sizinki de çok uygun.

Bazekol hastanesi Sadık bey harika bir doktor hem kadin dogum hem psikolog resmen
Yanindan gulerek ayriliyorsunuz her zaman
Oneririm🥰

Bende doktor oldugun için ındırımle 3900 tl doğum acıbadem ateşehirdw olcak doktor ora ile çalışıyır ama daha fıyat belli deyıl sormadım

Back
X