Doktorum 10 hafta 5 günlük gebeyken cinsiyetini söyledi!

madammatilda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012
226
3
48
Balıkesir
Doktorum ben sormadan bebişin cinsiyetini söyledi. Kıza benziyor dedi; hem sormadan söylemesine bozuldum hem de çok küçük olduğu için tahmin edilemeyeceği biliyordum. Siz olsanız güvenir misiniz? Alışveriş için erken ama eğer kızsa ailelerin aldığı birkaç parça şeyi iade etmemiz gerek. Onlar çok acele ettiler; rüyalarında erkek bebiş gördükleri için hevesle alınmış şeyler var:)))) Kız erkek fark etmez ama insanın içinden bişeyler geçiyor işte, o zaman kızmıştım ama sonra hoşgörüyle karşıladım:)

Ama sadece benziyor demiş.Ben de 11+ da gitmiştim doktora erkeğe benziyor dedi.Ben tabii güvenemedim.En son ayrıntılı ultrasonda 3. doktor da erkek deyince emin oldum.Güvenilmez tabii.

bana da 11. haftada %80 erkek demişti doktor. sonra 16. haftada hayır kızmış dedi. afalladık tabi biz de. sonra birkaç hafta sonra ayrıntılı ultrasonda kesin erkek olduğu ortaya çıktı:) şimdi oğluşumuzu bekliyoruz kesin olarak:) o yuzden ilk soylenen doğru olabilir buyuk ihtimal.

Bu kız erkek olayı çok karışık...İnsan kendini alıştırırken sonra başka bir şey olması kötü bence...Duygusalsın kızım kızım sonra aaa oğlan mı? Benim elimde şimdiden beşik, puset ve yürüyeç var:) Hepsi erkek rengi Prensesim olursa da mecbur kullanacağım. Şimdi değiştirsem pembe daha cat bir renk, erkek olursa kullanmam daha zor...Bence doktor sormadan da söylememeli veya %99 emin olunca söylesin. %90 erkek dediklerinde bile kız olan çok insan duydum. Çevremden değil ama internetten...

benim de erken söylemişti doktorum ama benim zorumla.belli mi diye sordum o da daha erken aslında sonra değişebilir söylemesem daha iyiydi ama madem sordunuz erkek olabilir demişti.aslında bazı doktorlar böyle emin olmadan söylemek istemiyorlar.sonuçta farklı olunca ister istemez bozuluyoruz.en iyisi emin olunduğunda öğrenmek.

bana %99 kız dedi 1 ay sonra başka doktor erkek dedi ve o 1 ay herkese kız olduğunu söylemiştim kendimide buna adapte etmiştim

bana %99 kız dedi 1 ay sonra başka doktor erkek dedi ve o 1 ay herkese kız olduğunu söylemiştim kendimide buna adapte etmiştim

Evet bu adapte olayı bambaşka bir şey...Bende rüyaların, işte çevrenin etkisinde kaldım. Erkek fikrine o kadar çok alışmışımki alınan hediyeleri fazlaca umursamadım. Kaçıncı haftada kız dediler? Benim çevremde ultrasonda yanılgı yaşamış kimse yok; sadece netten görüyorum. Şimdi kızım maviş yatağında yatabilir; olsun büyüyünce ona güzel bir yatak alırım bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…