- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Pihtimasma sonucunuzu da paylasir misiniz bende yaptirmak istiyorumCanm sanmıyorum sorun yaratacağını aspirin kanın pıhtılaşmasını önlüyor bebek kılcal damarlardaki kanla oluştuğu için kan dolasimi iyi olursa bebekte daha iyi tutunur .. bunu bn yaptim bu ay doktorada sormadm bnm 2 dusugum var ve yumurtlama ollunca başladm adet olunca biraktm ben pıhtılaşma testinin sonucunu bekliyorum iki güne çıkacak bakalim varmı
Tamam canım inşallah yarın çıkmış olurda alınca atarım resim olarakPihtimasma sonucunuzu da paylasir misiniz bende yaptirmak istiyorum
Sonucum bu canimmm yeni aldm bugün.. pıhtılasma var dedi..Pihtimasma sonucunuzu da paylasir misiniz bende yaptirmak istiyorum
Dusuklerin bu yuzden mi olmus acaba doktorun birsey dedi mi?Sonucum bu canimmm yeni aldm bugün.. pıhtılasma var dedi..
Evet canım ondan mis şuan coraspirin başladı apikobal ve folbiol da vitamin desteği .. önümüzdeki ay aşılama yapacak ama bn kararsızmDusuklerin bu yuzden mi olmus acaba doktorun birsey dedi mi?
En azindan artik sorunu biliyorsun uygun tedavi ile bu kez hayirlisiyla alirsin kucagina bebegini sakin bozma moraliniEvet canım ondan mis şuan coraspirin başladı apikobal ve folbiol da vitamin desteği .. önümüzdeki ay aşılama yapacak ama bn kararsızm
İnsallah canm ona moralim bozulmadı doktor aşılama dedi eşimin hareketli sayısı düsuk o yüzden norml yolla zor dedi ...En azindan artik sorunu biliyorsun uygun tedavi ile bu kez hayirlisiyla alirsin kucagina bebegini sakin bozma moralini
Asilama denmis olmasina neden bozuyorsun moralini? Tup bebekten aska caren yok diyebilirlerdi, senin tup bebekle bile cocugun olma ihtimali yok diyrbilirlerdi allah korusun. Ama bu sitede doktorlarin bunu soyledigi halde bebek sahibi olan bir cok cift var. Allah tedavisiz hastalik vermesinİnsallah canm ona moralim bozulmadı doktor aşılama dedi eşimin hareketli sayısı düsuk o yüzden norml yolla zor dedi ...
Çok sağolun .. haklisiniz sanırım modum düşük işte bugün böyle .. çok şükür halimize Rabbim bizlere de nasip eder inşallah birgün siz ne yaptınız aspirin kullaniyormusunuzAsilama denmis olmasina neden bozuyorsun moralini? Tup bebekten aska caren yok diyebilirlerdi, senin tup bebekle bile cocugun olma ihtimali yok diyrbilirlerdi allah korusun. Ama bu sitede doktorlarin bunu soyledigi halde bebek sahibi olan bir cok cift var. Allah tedavisiz hastalik vermesin
Asprin kullanimini biraktim onunuzdeki hafta trombofili paneli yaptiricam bende kan verdikten sonra tekrar baslayacam icmeyeÇok sağolun .. haklisiniz sanırım modum düşük işte bugün böyle .. çok şükür halimize Rabbim bizlere de nasip eder inşallah birgün siz ne yaptınız aspirin kullaniyormusunuz
Himm en iyisi .. tiptami yaptiracaksn özelde mi ?Asprin kullanimini biraktim onunuzdeki hafta trombofili paneli yaptiricam bende kan verdikten sonra tekrar baslayacam icmeye
Canim 3 dusuk olmadan sigorta yapmiyor o yuzden ozelde yaptiracagim ins ordaki doktorlar sorun cikartmaz genetik doktoruna gidecegim bakalimHimm en iyisi .. tiptami yaptiracaksn özelde mi ?
Aynen genetk yapiyo testleri hayirlisini yaa umarm bise yoktur tesadüftür ..Canim 3 dusuk olmadan sigorta yapmiyor o yuzden ozelde yaptiracagim ins ordaki doktorlar sorun cikartmaz genetik doktoruna gidecegim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?