Doğuma Hazırlık doktorum beni kandırdı :D

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

burcush88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
12
16
3
31
Selam. Ben 39 haftalık gebe yim. Doktorum bana eğer 4 kiloyu geçerse sezeryan ederim dedi bende tamam dedim 4 e yakındı kilosu zaten. Son Haftamdayim kontrole gittim ve bu sefer bana ultrason kağıdı vermedi dedim kilosu kaç dedi boşver olmamıştır o dedim ne demek bi bakalım dedi yok. Eliyle baktı doğar bu doğar sancın başlarsa gel dedi neden bana kilo sunu söylemedi sizce 4 olmuştur ve sezeryan isterim diye söylemedi düşünüyorum. doktorlara bile güvenilmezmis sezeryan olurum diyip seviniyordum yaa

Başka bir Dr. geçsen olmaz mı? En azından bebeğinin son kilosu neymiş öğrenmiş olursun.

Selam. Ben 39 haftalık gebe yim. Doktorum bana eğer 4 kiloyu geçerse sezeryan ederim dedi bende tamam dedim 4 e yakındı kilosu zaten. Son Haftamdayim kontrole gittim ve bu sefer bana ultrason kağıdı vermedi dedim kilosu kaç dedi boşver olmamıştır o dedim ne demek bi bakalım dedi yok. Eliyle baktı doğar bu doğar sancın başlarsa gel dedi neden bana kilo sunu söylemedi sizce 4 olmuştur ve sezeryan isterim diye söylemedi düşünüyorum. doktorlara bile güvenilmezmis sezeryan olurum diyip seviniyordum yaa

Burcu arkadaşım merhaba,
Umarım herşey bebeğin ve senin en hayırlısı olur. Öncelikle korkma normalse normal olsun. Doğumu kolaylaştırıcı bir sürü yöntem var. Hem en sağlıklısı normal doğum. Bizde normal doğuma yönlendirecek doktor arayıp duralım.
Sen doktorundan süphendiysen hemen başka bir doktara git bekleme içindeki kuşku seni yer.
Cevabını merakla bekliyorum.
Bu arada doktorun kim? Hangi hastaneye gidiyorsun?

Normal dogum iyidir ama bebegin kiloluysa tabiki bu sana ve bebege zarar verebilir
Baska bi dr a gidip kilosunu ogrenmeye bak
Hayirli dogumlar.

Hamileliğinin bu kadar ileri safhasında doktor değiştirmeni tavsiye etmem doğrusu.
Senin ve bebeğin için en iyisinin olmasını dilerim.

dr ilgisiz gibi geldi bana , adam gibi açıklama yapmasını iste yoksa dr değiştir ,
olmayanlara isteyenlere bol bol dua et canım allah saglıkla kurtarsın inşallah

Çok iyi doktor diyor herkes ama normal doğum için korkutmak istememiş olabilir. Ama bu belirsizlik beni daha çok korkuttu :( bi sağlık sorunum yok iyiliğimi istiyor biliyorum ama ne yapayım korkuyor insan işte. Çok teşekkür ederim arkadaşlar bi doktora son kez görünmem de fayda var. Allah isteyen herkese nasip etsin

Sezaryen doğumu çevremde kim olduysa, yarım kaldık diyerek pişmanlığını yaşıyorlar acıları hala devam edenler var ve kışın ayrı bir işkence oluyormuş.

Zorunda olmadığınız takdirde bıçak altına yatmayın normal doğum yapabilecek durumda iseniz keyfi sezaryen tercih etmeyin. Naçizane tavsiyem...

Sezaryen doğumu çevremde kim olduysa, yarım kaldık diyerek pişmanlığını yaşıyorlar acıları hala devam edenler var ve kışın ayrı bir işkence oluyormuş.

Zorunda olmadığınız takdirde bıçak altına yatmayın normal doğum yapabilecek durumda iseniz keyfi sezaryen tercih etmeyin. Naçizane tavsiyem...
Haklısınız aslında bi sağlık sorunum yok.. neden normal doğum istemiyorsam sancım hala hiç çıkmıyor nst de suuni sancı dan korkuyorum. Bide o kadar taşıyıp o stresi çekip sezeryane almasindan tabi :)

Back
X