• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorum beni neden bu tedaviye başlattı? Yardım..

pakintos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
79
27
103
40
arkadaşlar merhaba
ben 2,5 yıldır evliyim 1,5 senedir korunmuyoruz ama çocuğumuz yok doktora gittim. bana direk çatlatma iğnesi ile başlattı. horman tahlilleri dışında hiç bir tahlil yapmadı. eşimden test istedi ononunkinde spermin ileri hareketlisi hiç yok ve eşime hiçbir tedavi uygulanmadı. buna dayanarak bana tedavinin ikinci ayında aşılama dedi.bana çok aceleci davrandı gibi geldi. ben aşılamaya gitmedim doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. doktorum acaba yanlış tedavi mi uyguladı? kafam çok karıştı sizce ne yapmalıyım?

merhaba canım aynı şeyleri bizde yaşadık aşılama falan olma direkt prof.dk git derim bizdede eşimin spermi az çıktı banada klomen ve çatlatma iğnesi verdi 3-4 ay oyalandık sonra bana dank etti dkrm değiştirdim dkr beni muayene etti normal eşimin sperm sonucunu gösterdik bize üroloğa gitmemizi söyledi bizde gittik eşimde varikosel çıktı belki sizdede aynı sıkıntı olabilir gibi geldi bana hala uğraşıyoruz ama rabbim ne zaman isterse o zaman bence direk doktorunu değiştir.zaten sperm de sorun olunca aşılama tutmuyor tatlım geçmiş olsun en yakın zamanda rabbim isteyen herkese versin

ilk önce geçmiş olsun doktorun sana böyle bir tedavi önermiş başka doktorlarada danışabilirsin tabiki ikibuçuk yıllık evliymişsin bir yıldan sonra çocuk tedavisine başlıyorlar eşinde ileri hareketli çıkmamış yani bu genel anlamda gebe kalmana engel değil senin hormonlarındada hiç bir sorun yok çok iyi bence bu arada aşılama yapmanın sana hiç bir zararı yok yaptırabilirsin yanlız ilk önce bir rahim filmi çektirebilirdin ki doktorlar bunu hep isterler kanallarına bakmak için yinede başka bir doktora daha danış ondan sonra danıştığın doktorda aşılamayı onaylarsa yaptırırsın. umarım yardımcı olmuşumdur gerçekten uzun ve zahmetli işler şimdiden ALLAH yardımcınınz olur ve hayırlısını versin.

bence de doktorunu değiştir veya başka bir doktora danış ama sorun eşinde ise sana neden çatlatma iğnesi yapıyor ki

kızlar ordamısınız benim sürekli akıntım oluyor doktora gittim bana fitil verdi ama bir süre geçtikten sonra tekrar etmeye başlıyor ne yapabilirim

kızlar ordamısınız benim sürekli akıntım oluyor doktora gittim bana fitil verdi ama bir süre geçtikten sonra tekrar etmeye başlıyor ne yapabilirim[/QU

akıntının sebebi genelde iltihabtır fitil kullanmışsınız ama yeterli gelmemiştir tekrar kullanamnız gerekebilir tekrar doktorunuza danışın ve doğal destek olarak maydonoz suyunu kaynatıp taze iken içierseniz rahimdeki iltihabı alır ve üşütmeyeceksiniz sıcak tutun ayaklarınızı

kızlar ordamısınız benim sürekli akıntım oluyor doktora gittim bana fitil verdi ama bir süre geçtikten sonra tekrar etmeye başlıyor ne yapabilirim
esinde tedavi olsun canım sana verdikleri antibiyotikten esinde kullansın bir daha tekrarlamaz emin ol

Arkadaşlar eşlerden beyde sorun olsa bıle ted asamasında bayanada klomen ve catlatma ıgne tedavısı verılıyor sansı arttırmak ıcın.eger spermde hareketlılık veya morfolojık bozukluk varsa asılama hamılelık sansnı arttırıyor.

arkadaşlar merhaba
ben 2,5 yıldır evliyim 1,5 senedir korunmuyoruz ama çocuğumuz yok doktora gittim. bana direk çatlatma iğnesi ile başlattı. horman tahlilleri dışında hiç bir tahlil yapmadı. eşimden test istedi ononunkinde spermin ileri hareketlisi hiç yok ve eşime hiçbir tedavi uygulanmadı. buna dayanarak bana tedavinin ikinci ayında aşılama dedi.bana çok aceleci davrandı gibi geldi. ben aşılamaya gitmedim doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. doktorum acaba yanlış tedavi mi uyguladı? kafam çok karıştı sizce ne yapmalıyım?

öncelikle eşinizi bir üroloğa götürmenizi tavsiye ederim
eşinize ürolog kendi özel muayenesini yapmalı,testislere ve sperm kanalına doppler usg ile bakılmalı ve tekrar bir sperm vermeli....
açıkçası erkeğe sperm arttırmak için verilen çok etkin bir tedavi yok
spermiyogramda ileri hareketli gerçekten önemlidir aşılamada sperme yıkama yapılarak en azından yerinde hareketliler ve ölü spermler atılarak kalan spermler yani iyi olanlar kullanılarak deneme yapılabilir tüp bebek önceside en az 2 aşılama yapılmadan yani ilk basamak olan aşılama yapılmadan tüp bebeğe geçilmiyor geçilsede devlet ödemiyor bence doktorunuz bu durumu gözetmiştir bence aceleci davranmamış nedenlerini konuşarak doktorunuzla bu sorunu anlamaya çalışın.....

Back
X