- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 34
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
Hayirlisi bakalim ins yanilmissinizdir:)daha çok kemik yapısı erkek gibi uzun uzun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi bakalim ins yanilmissinizdir:)daha çok kemik yapısı erkek gibi uzun uzun.
merhaba sizede benim gibi dr yuksek oran varrmis belli oldumu sizin bebegin cinsiyetiBanada 11+5te %90 erkek dedi eşime burası pipisi diye gösterdi ama bana erken tahmin gibi geldi bir taraftan da %90 çok yüksek bir oran diyorum biraz kafamı karıştırdı açıkçası
Hayır canım bugün gideceğim kontrole bakalım ne diyecek gittiğim dr için erken söylüyor ve yanılmıyor diyorlar göreceğiz bugün belli olunca yazarımmerhaba sizede benim gibi dr yuksek oran varrmis belli oldumu sizin bebegin cinsiyeti
hadi bakalim hayirlisi olsun.varmi baska cocugunuz sizin varmiydi kiz yada erkek olsun die icinizden gecenHayır canım bugün gideceğim kontrole bakalım ne diyecek gittiğim dr için erken söylüyor ve yanılmıyor diyorlar göreceğiz bugün belli olunca yazarım
Bir kızım var bunu da kız diye gönlümden geçiriyordum ama bakalım ne diyecekhadi bakalim hayirlisi olsun.varmi baska cocugunuz sizin varmiydi kiz yada erkek olsun die icinizden gecen
bende kiz istiyorum ama buyuk ihtimal erkek olacak benim bebisBir kızım var bunu da kız diye gönlümden geçiriyordum ama bakalım ne diyecek
belli olunca yazin merak ettim hayirlisi olsunBir kızım var bunu da kız diye gönlümden geçiriyordum ama bakalım ne diyecek
cok gecmis olsun.karisik yazmissin,kac haftaliksin? bebegin etrafinda nabiz vardi ne demek? bebegin cikintisi derken nesi yani ?Merhaba kızlar benm aktf kanamam vrdı kesıldı 4 gundur olmuyo Allaha sukur kanamam bundan tam 10 gun once kontorle gıttıgımde bebegımedair cıkıntı gormustum ama bugun kontorulm vrdı gıttm karında bakınca görmedi doktor bebegı kesın gormem lazm bugun dıyerek alltan baktı yine tam bısy gprmedisankı kesenın etrfnda nabız var gbi dedı ama bebegı gordu cıkıntısı gbı tabı sey dedı gelısımı durmuş gbı yada baska bsy bekleyelm dedı eger gelısmezse kurtaj olcam bu durumu yasayan varmı
Benm tahmınıme gore 5+5 gunluk hamıleym cunku son adt tarıhım 4 eylul 30 eylülde kan testı yaptrdım yoktu gebelık yanı ekımde kalmısım bıdaha adet olmdm ztn kanamam olmustu keseyi gorduk snra 10 gun once ıste bebegı yanı bebege daır cıkıntı işte onu gorduk ıyı dedı bugün. Gıttımde kese buyumus ama bebek gpzukmuyo kese boyutum 16.7mm karından goremedı alttan baktı yarım saat bktı bktı bısy gordu herhlde bebek dedı sankı kese etrfnda nbızı goreblıyom dedı bı 10 gun dha bklycz bklm gozukmezse kurtajla alcklrmıs.cok gecmis olsun.karisik yazmissin,kac haftaliksin? bebegin etrafinda nabiz vardi ne demek? bebegin cikintisi derken nesi yani ?
anladim daha erken zaten kese gorunur ama bebek gorunmez.beklemekten baska caren yok ins sıkı sıkı tutunmustur sana Allah size bagislasin.ben de kac hafta ust uste gittim keseyi goruyorduk bebegi goremiyorduk megerse gec dollenmeymis geriden gidiyormus bebegim tabi sonunda gormustum ama bizde gec gordukBenm tahmınıme gore 5+5 gunluk hamıleym cunku son adt tarıhım 4 eylul 30 eylülde kan testı yaptrdım yoktu gebelık yanı ekımde kalmısım bıdaha adet olmdm ztn kanamam olmustu keseyi gorduk snra 10 gun once ıste bebegı yanı bebege daır cıkıntı işte onu gorduk ıyı dedı bugün. Gıttımde kese buyumus ama bebek gpzukmuyo kese boyutum 16.7mm karından goremedı alttan baktı yarım saat bktı bktı bısy gordu herhlde bebek dedı sankı kese etrfnda nbızı goreblıyom dedı bı 10 gun dha bklycz bklm gozukmezse kurtajla alcklrmıs.
Tesekkur ederim ins tahmininiz dogrudur Doktorda kiza benzetiodu bacak arasindaki cikintidan kararsiz kaldi bacak arasi cikinti resmini gordunuz mukız gibi geldi bana
saglıkla dogsun inşallah
Insallah Allhtan umıt keslmez umıtsızlıge kapılmstm kesın gelsmedı bebek dedım ama bole yasayan cok var hanı umıtlendırıyo benıanladim daha erken zaten kese gorunur ama bebek gorunmez.beklemekten baska caren yok ins sıkı sıkı tutunmustur sana Allah size bagislasin.ben de kac hafta ust uste gittim keseyi goruyorduk bebegi goremiyorduk megerse gec dollenmeymis geriden gidiyormus bebegim tabi sonunda gormustum ama bizde gec gorduk
anladim icini gerqh tut neler oluyo duyuyoruz.belki seninde gec dollenmedirInsallah Allhtan umıt keslmez umıtsızlıge kapılmstm kesın gelsmedı bebek dedım ama bole yasayan cok var hanı umıtlendırıyo benı
Insallhhh :\\anladim icini gerqh tut neler oluyo duyuyoruz.belki seninde gec dollenmedir
Canım drum yanılmadı ve %100 erkek dedi oğluşum olacak hayırlısıyla:)belli olunca yazin merak ettim hayirlisi olsun
belirsizligin bitti hadi gozunaydin saglikla dogsun insallah.benimde senin gibi olacak buyuk ihtimal banada 14. haftada %70 erkek dedi ay sonu gidicem bakalimCanım drum yanılmadı ve %100 erkek dedi oğluşum olacak hayırlısıyla:)
12 haftada yapilan yorumlar yaniltici olabiliyor.18+2 de erkek dediyse emindir cunku artik haftada yanilma olmaz kafanizda soru isaretimi kaldi sordugunuza gore.ben usg fotonuzu cozemedimki bebek nerde neresi anlamadimEki Görüntüle 2065616 Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almamıZı nasip eder inşallah. Benim de bir usg fotografım var. 12. Haftada ikili test için gittiğimiz doktor %90 kız demişti. 18+2 de gittiğimiz doktor erkek dedi. Ekte fotogaf koydum bi bakar mısınız rica etsem bu pipi mi?