keşke doktorlar bu kadar erken bir tahmin de bulunmasa 11+5 cinsiyet tahmini için çok erken düşünemiyolar biz annelerin psikolojisini diyorum ama bende gecen hafta 12+4 iken bende soruverdim büyük ihtimal kız dedi fakatt daha önce okuduğum yanılma yorumları neticesinde temkinliyim acıkçası ve alıştırmadım kendimi ve bir oğlum var 6 yasında büyüh ihtimal kız diyince sevindim ama havalara da uçmadım hazırlıklıyım yani yanlış tahmin pardon erkekmiş demesine derse evet üzülürmüyüm üzülürüm çünkü bu gayet normal fakat yas tutup tabiki isyan etmem oda kan can evlat.belirtilerim oğlumdan çok farklıydı onda hiçbirşey anlamadım fakat bunda bayılma,mide bulantısı gaz siskinlik bulantı bel ağrısı gögüslerde asırı hassasiyet duygusallık hat safhada sivilce falan filan daha hangini saysam bilemedim ama kesinlikle farklı belirtilerin farklı cinsiyeti getirdiğine inanmıyorum velhasıl sözün özü herşeye hazırlıklıyım rabbime çok dua ettim kız kardeşim olmayıp 4 erkeğin içinde büyüyünce kız evlat nasip etmesini.takdiri de hükmü de verecek olan rabbim.Allahım sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin herkesin gönlünden gecni hayırlısı ile nasip etsin.angell007 hayırlı olsun bebeğin sağlıkl sıhhatla gelsin.hayırlı cumlara hayırlı günler.