2,5 yıl önce doğum yaptım. herşey çok normaldi. sadece ben çok kilo almıştım. çevrenin de etkisiyle sağlıklı olduğunu düşündüğümden normal doğum yapmak istedim. doktorum olacak o kadın bebeğin kilosunu yanlış söylediği için doğum sırasında sıkıştı ve kolunda sinir zedelenmesi oldu. ne lohusalığımı bildim nede dinlenebildim. sütüm kesildi.bikaç aya amliyat olacak bitanem
o gün bugün hayatımız karardı. eşimle aramız bozuldu. sağlık sorunlarım hiç bitmiyor. bebeğim zor büyüdü. doktor doktor koşuyor ve elimizden ne gelirse yapıyoruz.
ilk günler inanamadım doktoru mahkemeye vermek yerine bebeğime odaklandım. doğumdan 1gün sonra başlayan hastane doktor maratonundan istemedim aslında...ama içimde nefret bitmeyecek. hiç bir doktora güvenmeyin ve en az 2 doktora görünün ki benim gibi 2,5 yıl ağlamayın....
şuan çok üzgünüm yazamıyorum artık
((

ilk günler inanamadım doktoru mahkemeye vermek yerine bebeğime odaklandım. doğumdan 1gün sonra başlayan hastane doktor maratonundan istemedim aslında...ama içimde nefret bitmeyecek. hiç bir doktora güvenmeyin ve en az 2 doktora görünün ki benim gibi 2,5 yıl ağlamayın....
şuan çok üzgünüm yazamıyorum artık