doktorum doğumda hata yaptı hayatımız karardı:(

bahce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
99
4
0
İzmir
2,5 yıl önce doğum yaptım. herşey çok normaldi. sadece ben çok kilo almıştım. çevrenin de etkisiyle sağlıklı olduğunu düşündüğümden normal doğum yapmak istedim. doktorum olacak o kadın bebeğin kilosunu yanlış söylediği için doğum sırasında sıkıştı ve kolunda sinir zedelenmesi oldu. ne lohusalığımı bildim nede dinlenebildim. sütüm kesildi.bikaç aya amliyat olacak bitanem o gün bugün hayatımız karardı. eşimle aramız bozuldu. sağlık sorunlarım hiç bitmiyor. bebeğim zor büyüdü. doktor doktor koşuyor ve elimizden ne gelirse yapıyoruz.
ilk günler inanamadım doktoru mahkemeye vermek yerine bebeğime odaklandım. doğumdan 1gün sonra başlayan hastane doktor maratonundan istemedim aslında...ama içimde nefret bitmeyecek. hiç bir doktora güvenmeyin ve en az 2 doktora görünün ki benim gibi 2,5 yıl ağlamayın....

şuan çok üzgünüm yazamıyorum artık((

canim cok gecmis olsun allah kolaylik versin ve bebeginede acil sifalar insallah ameleyat guzel gecer alah sende yana olsun canim dualarim seninle

çok geçmiş olsun rabbim sana sabır bebeğine acil şifalar versin

canim cok gecmis olsun allah kolaylik versin ve bebeginede acil sifalar insallah ameleyat guzel gecer alah sende yana olsun canim dualarim seninle

teşekkür ederim. kulun kula duası geçermiş inşallah...allah razı olsun sizden..

allah sabır versin çocuğunuza şifa size sağlık ailenize huzur versin
umarım ağlamanız son bulur

benimde 2.5 yıldır çocuğum olmuyor ve bir doktorda muayene oluyordum hep yanlış teşhisler yanlış tedavier sonuç mu benim boşa giden iki yılım ve buncayıl aldığım gereksiz ilaçların vücuduma vermiş olduğu tahribatlarhalen onlarla uğraşıyorum ALLAH kimseyi doktor adı altında kasaplara iş bilmezlere düşürmesin ben hakkımı haram ediyorum benimde doktorum bayandı bu arada

canim gecmis olsun canim bende 3 aydir doktora gidiyorum tedavi goruyodum cocuk icin pcos dedi olmaz bosuna ugrasma der gibi konustu iyice pisikolojim bozuldu n eyapacagimi bilemiyorum

bana da hamileyken bi arkadaşım aman bayan doktora güvenmem dedi. allah mı söyletti bilemiyorum. şuan bi sürü sağlık sorunum var gidemiyorum resmen . ben de haram ediyorum. parasını da aldı hem de özelde doğum yaptım.
inşallah senin sağlıklı bir çocuğun olur da bugünleri unutursun...

çok geçmiş olsun. çok üzüldüm gerçekten. inşallah çocuğunuz en kısa zamanda sağlığına kavuşur

İnşallah en kısa sürede iyileşir bebeğiniz,, Allah sabırlar versin

çok geçmiş olsun arkadaşım.
Allah daha beterinden saklasın de her zamna.

Şöyle düşün çok sağlıklı bir bebek dünyaya getirdin.ama Allah korusun sonradan çıkan
bir çok hastalıklar var.İnsan her zaman imtihanda

sizin imtihanının buymuş demek ki.
sabredin ve elinizden geleni yapıp Allaha havale edin.
İnşallah iyileşir bebeğin.

çok geçmiş olsun, allah şifasını versin çocuğunuza..hanig hastane hangi doktordu. karşılaşan arkadaşlar ona göre davransın, dikkat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…