- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.119
- 53
- Konu Sahibi Serendipity-
Hanımlar 18 hafta 2 günlük hamileyim. Ve 12.haftamın bitiminden beri kanama yaşıyorum. Toplam 6 kez maalesef kanamam oldu. 3 tanesi çok şiddetli ve durmadığı için hastaneye yattım. Sonuncusu bayram günü başladı hafta sonuda hastanede yattım, serum ve progestan iğneleri ile tedavi oldum. Doktorum çok başarılı biri ve rahimde polip ihtimalini bile değerlendirdi yapmadığı tetkik muayene kalmadı yok diyor kanamanın elle tutulur şuan bir sebebi yok diyor. O kadar stresliyim ki anlatamam. Bu konuyla ilgili forumdaki eski başlıkları okudum çoğunda 5-6 hafta da yatarak kanamanın bittiği 20.haftalara gelindiği yazıyordu. Sizler ne düşüyorsunuz? Bu kanamalar biter mi? Bu arada sürekli tuvalet haricinde yatıyorum son 1 aydır. Bir de mecbur iğne olmak için hastaneye gidip geliyorum. Kan değerlerim çok düştüğü için plazma kan verilmeye başlandı bir de onun tedavisini oluyorum. Ne olurr bana dua edin moral verin. Yani gerekirse koca karı ilaçlarıdır ne bileyim özel duadır bir yolu yokmu bu günleri atlatmanın. Çok yıprandım psikolojik olarak çok kötüyüm.