Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım ben bu ay klomen kullandım ve bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm yarın hastaneye gidicem inşallah sende hamile olursun canımKızlar doktorum yumurtalıklarda tembellik var dedi klomen ve letu diye bir ilaç verdi bunları kullanıp hamile olanınız var mı????? İNŞALLAH BENDE annelik duygusunu yaşarım çok istiyorumama 2 yıldır hiç hamile kalamadm
Bende çatlatma iğnesi vermedi 6 gün adetim gecikti bugün test yaptım pozitif yarın hastaneye gideceğim inşallah darısı isteyen herkeseCanım bende de tembellik var bu ay doktorum klomen başlattı ama çatlatma iğnesi vermedi.bende düzensizlik yok.kilom da yok .adetim temmuz 11 bekliyorum
Ayyy çok mutlu oldum Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinBende çatlatma iğnesi vermedi 6 gün adetim gecikti bugün test yaptım pozitif yarın hastaneye gideceğim inşallah darısı isteyen herkese![]()
Ayyy çok mutlu oldum Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinT
Ayyy hayırlı olsun canım benimMerhaba canım ben bu ay klomen kullandım ve bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm yarın hastaneye gidicem inşallah sende hamile olursun canım![]()
Umarım canım inşallah seninde olur en kısa zamandaBen klomen ve ovitrelle kullandım ama kalamadım, ilaçları düzenli anlamamıştım ama yumurta oluşmuştu. Kalan çok kişi var umarım sağlıklı gebelik oluşur![]()
Aynı sekilde bende öyleyim kilomda yok düzensizlikde yok ama tembellik var dedi bilmiyorumCanım bende de tembellik var bu ay doktorum klomen başlattı ama çatlatma iğnesi vermedi.bende düzensizlik yok.kilom da yok .adetim temmuz 11 bekliyorum
1 defa mi kullandın canim ne zamandr olmuyorBen klomen ve ovitrelle kullandım ama kalamadım, ilaçları düzenli anlamamıştım ama yumurta oluşmuştu. Kalan çok kişi var umarım sağlıklı gebelik oluşur![]()
1 kez kullandım ben ama 3-4 kez doktor kontrolünde kullanılabiliyor. 2.5 yıldır olmuyor benim ama tedavilerim hep yarım yarımdı1 defa mi kullandın canim ne zamandr olmuyorseninki
Amin inşallah isteyen herkesin gönlünce olsunUmarım canım inşallah seninde olur en kısa zamanda
Hayır çatlatma olmadım yanlızca klomen ve ınnofolic şase olanı kullandım bugün hastaneye gideceğimAyyy hayırlı olsun canım benimçatlatma oldun mu yoksa tek klomen mi kullandın inşallah benimde olur
Benim de 13 ay oldu istiyoruz. Umarım tedavi süreci uzamaz ikimizde bu ay güzel cevap alırızAynı sekilde bende öyleyim kilomda yok düzensizlikde yok ama tembellik var dedi bilmiyorum
Naptın canım gittin miHayır çatlatma olmadım yanlızca klomen ve ınnofolic şase olanı kullandım bugün hastaneye gideceğim![]()