Doktorum suni sancı önerdi istemedim

Help you

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
584
120
53
31
39 haftaya girecem doktorum gel bı destekleyelim olsun dedi ama ben istemedim ikinci hamileliğim ilkinde normal doğum yani ters bişey yok o yüzden beklemek istedim

Yani gereksiz gördüm bı terslik yok daha 40 haftayı gecmedik bide suni sancinin çok daha zor olduğunu internetten okudum korktum

Doğrudur, ben sezaryen olmuştum hiç bir bilgim yok normal doğum hakkında. Bebeğinizin keyfi yerindeyse sorun yok 😇

Doğrudur, ben sezaryen olmuştum hiç bir bilgim yok normal doğum hakkında. Bebeğinizin keyfi yerindeyse sorun yok

Doğrudur, ben sezaryen olmuştum hiç bir bilgim yok normal doğum hakkında. Bebeğinizin keyfi yerindeyse sorun yok 😇
Valla normalde zorlandım bide ilk çocuk yorgunluğu var acaba sezeryanmi olsam diye çok düşündüm ama yine tabi sorun yoksa normal olmak en iyisi sanırım. Aynen gelmiyor baya keyfi yerinde heralde iki haftadır geldi gelecek diyoruz 😊 ya bu arada kız çocuk isim öneriniz var mi😌

Valla normalde zorlandım bide ilk çocuk yorgunluğu var acaba sezeryanmi olsam diye çok düşündüm ama yine tabi sorun yoksa normal olmak en iyisi sanırım. Aynen gelmiyor baya keyfi yerinde heralde iki haftadır geldi gelecek diyoruz 😊 ya bu arada kız çocuk isim öneriniz var mi😌

Hayırlısı olsun :) valla isim zevk meselesi ya. Ben yeni Alina, lina gibi isimlerden pek hoşlanmıyorum, klasikçiyim. Neyi sevdiğinize göre değişir isim işi :)

Back
X