Arkadaşlar lütfen yardımcı olun.2 başarısız tüp bebek tedavisi oldu biri dondurulmuş.ancak doktoruma sorduğumda bi problem yoktu anlayamadık diyor.bunun bir araştırması falan olmuyor mu neden olmadığına dair.testler falan yapilmiyor
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun.2 başarısız tüp bebek tedavisi oldu biri dondurulmuş.ancak doktoruma sorduğumda bi problem yoktu anlayamadık diyor.bunun bir araştırması falan olmuyor mu neden olmadığına dair.testler falan yapilmiyor
Canım sıkma canını nasip ne yapacaksın ben de istanbulda tedavi görüyorum eğer gelip gitme sorunun olmayack ise bahçeciyi önerebilirim ama izmirde de elbette iyi yerler vardır hakkında hayırlısı olsun
Bugün sizlere uzun süren bir tüp bebek deneyimi anlatacağım. Çok zor geçen yıllarımdan sonra müjdeli haberimi aldım. 4.5 yıllık evliyim. Bu süre zarfında, zaman olarak bizi oyalayan, verdiği ilaçlar ile bünyemi olumsuz yönde etkileyen ve bunun da yanında umutlarımızı, sabrımızı, güvenimizi...