• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakir tüp bebek doktorları lazim yardimci olun

Hasarlari derken bende negatif aldim 20 nisanda zeki beyde
Makat çatlağım oldu tedavi sürecinde farketmedim çok ilerlemiş aylardır onun tedavisini görüyorum onla uğraşıyorum 🥹

Aaaa insallh en kısa sürede düzelirsin kaçıncı tüp bebegin
İnşallah canım 2 kez denedim . İkisi de başarısız oldu. Üniversite hastanesinde. Yeni tedavimi daha başarılı bir merkezde olmak istiyorum

İlk tedaviniz miydi ? Yani birazda nasip kısmet ilk tedavide bile pozitif olan çok var
Evet ilk tedavimdi 27 yasindayim amh cok düşük doktor cok olumlu konusmustu ve cok yogun yer transferde bile 3 saat beklettiler falan strese giriyor insan muane bile 1 saat bekliyorum

Evet ilk tedavimdi 27 yasindayim amh cok düşük doktor cok olumlu konusmustu ve cok yogun yer transferde bile 3 saat beklettiler falan strese giriyor insan muane bile 1 saat bekliyorum
Merhaba neden Bower denemiyorsunuz bir arakadasim 0.02 Amh değeri ile bebeği doğurdu

Neye göre o merkezi sectiniz? Bence öncelikle deneyen kişilere sorun? Laboratuarı sorun kimler çalışıyor hatta hepsini gezin mgorusme olunca ücrette talep edilmiyor diye biliyorum
Lavabatuvar olarak cok iyi arkadasim orda pozrif aldi

İnşallah canım 2 kez denedim . İkisi de başarısız oldu. Üniversite hastanesinde. Yeni tedavimi daha başarılı bir merkezde olmak istiyorum
Unıversite de kime gittiniz elif hocaya mı

Back
X