• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktoruma asik oldum ne yapicam :(

Canım rezil olmazsın ve ters tepmez ben yazdıklarından buna emin oldum.
Sadece kontrole gittiğinde hocam bana çok emeğiniz geçti belki birdaha göremeyeceğim sizi birer kahve içelim size bunu bir borç biliyorum de bakalım
Gerisi sana kalmış konuşmanın seyrine göre :)
Biliyorum gideceksiniz bunu içimde tutmak istemiyorum yoksa ömür boyu içimde kalacak bu yükü taşımak istemem, size güzel duygular besliyorum :) de gitsin sonunda
Nolur korkma çekinme, hayata birdefa geliyorsun,
Ömür boyu pişman olursan ya söylemediğin için
Lütfen yap bunu :(

Canım rezil olmazsın ve ters tepmez ben yazdıklarından buna emin oldum.
Sadece kontrole gittiğinde hocam bana çok emeğiniz geçti belki birdaha göremeyeceğim sizi birer kahve içelim size bunu bir borç biliyorum de bakalım
Gerisi sana kalmış konuşmanın seyrine göre :)
Biliyorum gideceksiniz bunu içimde tutmak istemiyorum yoksa ömür boyu içimde kalacak bu yükü taşımak istemem, size güzel duygular besliyorum :) de gitsin sonunda
Nolur korkma çekinme, hayata birdefa geliyorsun,
Ömür boyu pişman olursan ya söylemediğin için
Lütfen yap bunu :KK43:

Okadar soyleyemem bu benim icin cok buyuk bir cesaret gerektirir ne yazikki okadarina sahip degilim birde bakicam belki bir sevgilisi var bekar oldugunu biliyorum ama uzun sureli bir iliskiside olabilir yada ulkesinde biriyle evlenmek uzeredir hayatini oba gore kuracaktir bunlari ogreneyim basta ona gore yavas yavas belli ederim duygularimi ama hemen soyleyemem ondan yesil isik gormem lazim ki bana cesaret versin :( eger varsada hayatinda biri yapacak birsey yok sessizce cikip gidicem hayatindan birdahada asla aramayacagim unutmaya calisicam zor olsada :(

Okadar soyleyemem bu benim icin cok buyuk bir cesaret gerektirir ne yazikki okadarina sahip degilim birde bakicam belki bir sevgilisi var bekar oldugunu biliyorum ama uzun sureli bir iliskiside olabilir yada ulkesinde biriyle evlenmek uzeredir hayatini oba gore kuracaktir bunlari ogreneyim basta ona gore yavas yavas belli ederim duygularimi ama hemen soyleyemem ondan yesil isik gormem lazim ki bana cesaret versin :KK43: eger varsada hayatinda biri yapacak birsey yok sessizce cikip gidicem hayatindan birdahada asla aramayacagim unutmaya calisicam zor olsada :KK43:
Sen bir beklenti içerisinde olduğun için söylemeyeceksin ki bunları :)
Tek amaç paylaşmak, bilin istedim sadece diyeceksin okadar.
Evet bir sevgilisi var ise ve gerçekten seviyorsa senin duygularına saygı duyacaktır, söylediğin duygular orada kalacaktır onun için, etki edemezsin istesen de
Ama ya mantık ilişkisi ise :)) ya bunları duymak ona da iyi gelecekse ve onu ve şuan var mı yok mu bilemediğimiz hayalet sevgiliyi mutsuz bir evlilikten kurtaracaksan...
Her halukarda söylemeye değer.
HAYAT GEÇİYOR VE TELAFİSİ YOK...
umarım söylersin

ayy çok heyecanlı

ömür boyu içinde kalmasındansa birkahve içmeye davet et , sakın görüşmeden gitmesine izin verme ,

ne yap biliyormusun , bir kutu çukulata yaptır içinede not yaz , gitmeden sizinle bir kahve için sohbet etmek isterim ,
kabul ederseniz cok mutlu olurum diye

sonra ondan cevap gelemsini bekle ,

kız buarada ne ameliyatı oldun adama

doktorlarin hastalariyla duygusal yakinlasmasi etik degildir,yasaktir ustelik, meslekten men bile edilebilirler kaldi ki yabanci uyruklu bir doktor daha dikkatli davranir, bence sana mesafeli ve uzak davranmasinin sebebi bu, seni tanimiyor, temkinli davraniyor. bu davranisi seni yanlis yonlendirmesin, onun hakkinda a ne kadar efendi, durustu vs gibi dusunebilirsin ama halen de hastasi konumundasin, hasta-doktor iliskisi bittiginde, belki sana yaklasmasi daha kolay olur. arti belki daha farkli biri de olabilir davranis olarak.

ayy çok heyecanlı

ömür boyu içinde kalmasındansa birkahve içmeye davet et , sakın görüşmeden gitmesine izin verme ,

ne yap biliyormusun , bir kutu çukulata yaptır içinede not yaz , gitmeden sizinle bir kahve için sohbet etmek isterim ,
kabul ederseniz cok mutlu olurum diye

sonra ondan cevap gelemsini bekle ,

kız buarada ne ameliyatı oldun adama

Sinüs ameliyati oldum nefes alamiyordum bas agrisi cekiyordum oda hastaneye gittim once baska bir doktor muayene etti sonra ameliyat olman gerekli diye cevap verdi sonra bu benim asik oldugum cerrahla tanistirdi :) ben hic farketmedim bile bunu sonra ameliyatimi yapti birkac kez konustuktan sonra olan oldu anlayacagin :)

doktorlarin hastalariyla duygusal yakinlasmasi etik degildir,yasaktir ustelik, meslekten men bile edilebilirler kaldi ki yabanci uyruklu bir doktor daha dikkatli davranir, bence sana mesafeli ve uzak davranmasinin sebebi bu, seni tanimiyor, temkinli davraniyor. bu davranisi seni yanlis yonlendirmesin, onun hakkinda a ne kadar efendi, durustu vs gibi dusunebilirsin ama halen de hastasi konumundasin, hasta-doktor iliskisi bittiginde, belki sana yaklasmasi daha kolay olur. arti belki daha farkli biri de olabilir davranis olarak.

Bak bugune kadar cok hastaneye gittim bana karsi ilgisinin oldugunu hissettigim birkac doktora bile geldim ama sahte oldugunu ve tavirlarindan duygularinin gercek olup olmadgini goruyordum ve o doktorumdu bana boyleyse mesleginin hakkini veremiyor demekki herkese boyle dedim ama bu bir ilk ya boyle birsey olamaz hayatim boyunca tek bir adam benim butun o katı tavrimi tabularimi yikti okadar efendi ki hani olur ya birini gordugunde bu benim evlenecegim adam dersin olacak olan cocugun bile gozunun onune gelir yemin ederim onda aynisi bu oldu nasil olcak ne yapicam bilmiyorum ama bu adami okadar yakin hissettim ki anlatamam halbuki cok sulu bir adam degil otoriter bir yapisi var ama icine attigi bazi seyleri eglenemedigi yeterince rahat davranamadigi her konuya karsi okadar belliki ve ben bunu onun elini sıktığım anda hissettim utanmasindan kisa kisa konusmasindan ama bakip kalmasindan sanki soylemek istedigi cok sey var yasamak istedigi ama hem meslegi hemde karakter yapisi buna engelmis gbi geldi o yuzden benim birkac defa gordugum bu adam diger adamlari dunya uzerinde silmeme yardimci oldu gerisini siz dusunun ayyy icim nasil doluuu nasil doluu anlatamam :)

Bak bugune kadar cok hastaneye gittim bana karsi ilgisinin oldugunu hissettigim birkac doktora bile geldim ama sahte oldugunu ve tavirlarindan duygularinin gercek olup olmadgini goruyordum ve o doktorumdu bana boyleyse mesleginin hakkini veremiyor demekki herkese boyle dedim ama bu bir ilk ya boyle birsey olamaz hayatim boyunca tek bir adam benim butun o katı tavrimi tabularimi yikti okadar efendi ki hani olur ya birini gordugunde bu benim evlenecegim adam dersin olacak olan cocugun bile gozunun onune gelir yemin ederim onda aynisi bu oldu nasil olcak ne yapicam bilmiyorum ama bu adami okadar yakin hissettim ki anlatamam halbuki cok sulu bir adam degil otoriter bir yapisi var ama icine attigi bazi seyleri eglenemedigi yeterince rahat davranamadigi her konuya karsi okadar belliki ve ben bunu onun elini sıktığım anda hissettim utanmasindan kisa kisa konusmasindan ama bakip kalmasindan sanki soylemek istedigi cok sey var yasamak istedigi ama hem meslegi hemde karakter yapisi buna engelmis gbi geldi o yuzden benim birkac defa gordugum bu adam diger adamlari dunya uzerinde silmeme yardimci oldu gerisini siz dusunun ayyy icim nasil doluuu nasil doluu anlatamam :)
O zaman ne yap biliyor musun, once su doktor - hasta iliskisini kaldir isin icinden. Bahane bul, eve daha yakin bir doktor takip edecek tedavimi falan de, yardimlariniz ve ilginiz icin cok tesekkur et, tedavinin cok iyi gectigini, cok iyi bir doktor oldugunu soyle, minnettarliginizi bir kahve ile odemek isterim, hernekadar azerisiniz, icimizden biri gibi goruyorum sizi ama burada misafirimiz olarak bir kahveye davet etmek istiyorum sizi ulkenize donmeden de. cogul konus, turk misafirperverligi adina;)
eger bu kadar acik kapidan sonra hayir derse bir engeli var demektir.

O zaman ne yap biliyor musun, once su doktor - hasta iliskisini kaldir isin icinden. Bahane bul, eve daha yakin bir doktor takip edecek tedavimi falan de, yardimlariniz ve ilginiz icin cok tesekkur et, tedavinin cok iyi gectigini, cok iyi bir doktor oldugunu soyle, minnettarliginizi bir kahve ile odemek isterim, hernekadar azerisiniz, icimizden biri gibi goruyorum sizi ama burada misafirimiz olarak bir kahveye davet etmek istiyorum sizi ulkenize donmeden de. cogul konus, turk misafirperverligi adina:KK66:
eger bu kadar acik kapidan sonra hayir derse bir engeli var demektir.
Zaten evimin yakininda doktora gidicem desem.bile onemseyecegini sanmiyorum :) sonucta ulkesine donucek en kisa zamanda :) pek bir farkinda olcagini sanmam ama herkesin dedigi seylero birlestirip tek bir noktaya vardim muayene ettikten sonra dicem ki hersey icin cok tesekkur ederim bu muhtemelen son kontroldu sizde mağlum ulkenize donuceksiniz hazir bende burdayken bir kahve icelim uygunsaniz hem bende size tesekkur etmis olurum dicem :)

Kizlarrrrr bugun kontrolum vardi super gectii kahve icmeye davet ettim hemen kabul etti :) fakat tam kahve icmeye gidecekken bir doktor arkadasi aradi is icin ve yanina cagirdi bizim program iptal oldu ama iyiki de oldu cunku ben hastaneden cikarken arkamdan geldi ve biz bu bulusmayi hastane bahanesi ile yapmayalim yarin isin yoksa eger benim isim yok biryerde bulusalim oturalim dedi veeeee beeennn nasil mutlu oldumm size anlatamam yarin gorusucez hemde hastane disinda biryerde :))) yarindan sonra gelismeleri yazarim gene size tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim siz olmasaydiniz ben asla cesaret edemezdim iyi varsiniz kizlar :)))

Kizlarrrrr bugun kontrolum vardi super gectii kahve icmeye davet ettim hemen kabul etti :) fakat tam kahve icmeye gidecekken bir doktor arkadasi aradi is icin ve yanina cagirdi bizim program iptal oldu ama iyiki de oldu cunku ben hastaneden cikarken arkamdan geldi ve biz bu bulusmayi hastane bahanesi ile yapmayalim yarin isin yoksa eger benim isim yok biryerde bulusalim oturalim dedi veeeee beeennn nasil mutlu oldumm size anlatamam yarin gorusucez hemde hastane disinda biryerde :))) yarindan sonra gelismeleri yazarim gene size tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim siz olmasaydiniz ben asla cesaret edemezdim iyi varsiniz kizlar :)))
yaaa:anne:

Çok sevindim yaa. İnşallah güzel haberler verirsin. Merakla bekliyoruz gelişmeleri. Ama şunu bil ki sonuç ne olursa olsun asla pişman olmayacağın bir harekette bulundun buna cesaret gösterdin bu nedenle tebrik ediyorum seni.

Hele ki bu tavrından sonra hiç korkma. Onu açılmaya teşfik et yapamazsa sen yap.
Icinde kalmasin.
Bir bakarsin gitmeyi erteler
Neler neler olmaz ki bu firsati kacirma hayat geciyor.
Bari güzel geçsin, bu uzun ve zor yolculukta yanına oturan sevdigin biri olsun

Hele ki bu tavrından sonra hiç korkma. Onu açılmaya teşfik et yapamazsa sen yap.
Icinde kalmasin.
Bir bakarsin gitmeyi erteler
Neler neler olmaz ki bu firsati kacirma hayat geciyor.
Bari güzel geçsin, bu uzun ve zor yolculukta yanına oturan sevdigin biri olsun

Gitmeyi ertelemesi mumkun degil 2 3 gun sonra gidiyor :( ama belki aklinda kalirim ve birdaha turkiyeye gelmesi icin bir neden olurum

Back
X