Doktorumdan memnun degilim

Delibilearasiralafanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
616
288
53
Sultanbeylinde onerebileceginiz ilgili Doktor var mi?Suan sultanbeylide ozel hastaneye gidiyorum fakat ultrasonu cok kotu dr ilgisiz.Devlet hastanesi ultrasonlari daha profosyonel dedikleri icin Kartal kadin dogumdan randevu aldim gidicem nasıl sizce?

Sorunun cevabı bende yok canım ama valla çok gına geliyo bu işini isteksiz yapan insanlardan. Biz çok meraklıyız onlara gitmeye sanki. Bi afra bi tafra bi surat valla sinir hastası ederler adamı. Ben antalyadayim. Gebeliğimi öğrendiğim gün gittiğim bayan doktor baştan aşağı eşimi beni süzer hiç gulmezdi. Herhalde ona bağlı kalacağımı sandı ertesi günü doktorumu değiştirdim o hastahanede bi beyefendi buldum netten ona gittim. Kadın bizi gördü uzaktan yine acayip acayip bakışlar bu sefer zoruna gitmiş gibiydi. Böyle böyle başarısız olursun işte.

Doktorumdan aşırı aşırı memnunum dünyanın en tatlı en ilgili ve bilgili kadınıdır herhalde Ataşehirde özel bir hastanede çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…